Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Piata Amzei
ID: 18563
Amplasare: spatiul este situat ultracentral, in sectorul 1, pe strada Piata Amzei intre intersectia cu Calea Victoriei si intersectia ei cu str. Christian Tell/Mendeleev.
Vecinatati:
-Piata Amzei;
-Piata Romana;
-Muzeul Literaturii Romane;
-Ambasada Frantei.
Zona adiacenta Pietei Amzei face parte din zona comerciala ultracentrala cu un vad si o cautare deosebite. Pozitionarea de exceptie, in centrul orasului, intre 2 artere majore de trafic (Calea Victoriei si Bd.Gheorghe Magheru), accesul facil la orice mijloc de transport in comun(supra sau subteran), traditia, vizibilitatea, recognabiscilitatea fac ca aceasta zona sa fie una dintre zonele de grad "0" pentru desfasurarea unei activitati de tip comercial.
Spatiul comercial este situat la intersectia strazii Piata Amzei cu str. Christian Tell avand o vizibilitate si expunere deosebite. Spatiul este dispus pe 2 niveluri(subsol si parter)intr-un imobil construit in 1958. Suprafata totala a spatiului este de 178 mp dispusi astfel: parter (108 mp) si subsol (70 mp).
Spatiul a avut dintotdeauna(proiect/realizare/functionare) destinatia de activitate comerciala. Dupa achizitionarea lui spatiul a suferit modificari majore in ceea ce priveste amenajarile si aspectul exterior, periodic existand reamenajari si modernizari.
Compartimentare:
-parter(108 mp) compartimentat in 2 spatii de expunere/magazine distincte cu acces si contorizari separate, un spatiu de cca 45 mp si unul de cca 55mp. Vitrina stradala are un front de 19,6 m. Inaltimea: 4,5 m. Usa suplimentara de aprovizionare in spate. Se poate reveni usor la varianta originala de compartimentare, un spatiu unic.
-demisol (70 mp) compartimentat in 2 spatii de depozitare. Inaltime: 3 m. Nu este obsructionat de conducte de instalatii(electrice, sanitare).
Amenajari si dotari moderne la nivelul anului 2011: tamplarie exterioara termopan placari fatade exterioare cu alucobond, placari spatii de expunere cu gresie de trafic greu, tavane caserate si cu spoturi, instalatie de climatizare, sistem de alarma, etc. Se poate face ca si subsolul sa fie transformat in spatiu comercial sau cu alta destinatie printr-un acces care se poate crea din strada.
Ambele spatii sunt inchiriate cu contracte ferme pana in vara 2012 asigurand un income lunar de 10.000 euro, deci si un yield foarte bun.
Spatiul se vinde integral, nu se dezmembreaza.

Preț vînzare: 1.000.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!