Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Pitești - cartier - - zona Comuna Malureni
ID: 18611
Amplasare: terenul/padurea este amplasat/a in partea de Sud a tarii, in judetul Arges, intre Pitesti si Curtea de Arges, in zona premontana, in localitatea Malureni.
Comuna Malureni este situata in nord-vestul judetului Arges, la 30 de km de municipiul Pitesti si se intinde pe o suprafata de 108 kmp.
Coordonate geografice: paralela 45 grade 04 minute latitudine nordica si meridianul 24 grade 26 minute longitudine estica.
La nord, comuna se invecineaza cu satul Stroesti, comuna Musatesti, la est cu localitatile Pietrosani și Cosesti. Cumpana de ape dintre afluentii Valsanului si ai Raului Doamnei desparte comuna Malureni de Valea Doamnei.
La sud, comuna are ca vecini comunele Budeasa si Micesti, limita urmand contactul dintre dealurile Argesului si cele ale Piemonturilor Gandesti si Cotmeana.
La sud-est, Malurenii se invecinează cu localitatile Merisani si Baiculesti, limita desfasurandu-se pe cumpana principala dintre afluenții Valsanului si ai Argesului (Dealurile Argesului). La nord-est se afla orasul Curtea de Arges.
Prima atestare documentara, de care avem stiinta, a unuia dintre satele comunei, Malureni, este emisa din Targoviste la 15 aprilie 1456 de catre „ Io Vladislav voevod si domn a toata tara Ungrovlahiei, fiul lui Dan, marele voevod."
Padure de foiase (stejar si fag) in suprafata totala de 60 hectare compusa din 2 loturi compacte, unul de 35,04 hectare si celalalt de 24,96 hectare.
Padurea are o varsta de 70 - 80 ani, este exploatabila (existand si un act de punere in valoare), are cai de acces (drumuri de exploatare si este pazita de ocolul silvic de care apartine. Surse de apa si de energie electrica in zona. Din punct de vedere juridic: mostenire cu punere in posesie, cadastru, intabulare.
Se vinde integral.

Pret: 1.800 euro/ha.

Preț/mp: 1.800 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!