Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Predeal - cartier - - zona Str. Vladet
ID: 18969
Amplasare: terenul se afla in judetul Brasov, pe Valea Prahovei, in statiunea turistica Predeal.
Despre Predeal
Localizare: Statiunea Predeal este situata in centrul Romaniei, pe Valea Prahovei, intre raurile Prahova și Timis, la poalele muntilor Bucegi(la Nord-Est de aceștia) si cele ale muntilor Baiului(la Nord-Vest). Orasul Predeal este asezat la cea mai mare altitudine urbana din Romania, intre 1.030m-1.110m, la 45grade30min latitudine nordica si 25grade26min latitudine estica.
Muntii care invecineaza statiunea Predeal sunt M-tii Piatra Mare(1.843m) la Nord, M-tii Bucegi(2.508m la Varful Omu) la Sud-Vest si M-tii Postavarul(1.799m) in Nord-Vest.
Localitatile componente care formeaza orasul Predeal sunt: Predeal, Paraul Rece, Timisul de Jos, Timisul de Sus. Suprafata totala este de 58,4kmp.
Predealul se afla la aproximativ:
-140 km distanța de aeroportul Henry Coanda din Bucuresti;
-25 km de municipiul Brasov;
-25 km de castelul Peles din Sinaia;
-30 km de castelul Bran.
Clima: climatul montan din zona Valea Prahovei, cu verile racoroase si iernile friguroase, face ca statiunea Predeal sa fie de un real interes turistic in toate anotimpurile. Orasul Predeal ofera privelisti incantatoare, fiind recomandat atat pentru recreere cat si pentru refacere din convalescenta prin aerul sau cu umiditate ridicata si nepoluat, dar si pentru practicarea sporturilor de iarna precum ski, snowboard sau sanius.
Turism si drumetii: punctele de atractie ale statiunii sunt cele opt partii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, partia de schi fond de pe Valea Rasnoavei, traseele montane marcate pentru turism, traseele ATV realizate in ultimii ani, telescaunul si teleschiurile de pe Clabucet, precum si marea diversitate de localuri specializate in arta culinara romaneasca si internationala. Cu exceptia anotimpului de iarna, la Predeal muntii din jurul orasului ofera posibilitatea realizarii drumetiilor de neuitat si admirarea peisajelor, care au fost, sunt si vor fi atractiile turistilor din toata lumea sositi in aceasta frumoasa statiune.
Obiectivele turistice din zona:
- Canionul Sapte Scari;
- Cascada Tamina;
- Pestera de gheata;
- Cheile Rasnoavei;
- Manastirea Sfantul Nicolae;
- Manastirea romano-catolica Timisul de Jos;
- Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena;
- Capela romano-catolica Timisul de Jos;
- Monumentul Eroilor de pe Valea Rasnoavei;
- Monumentul poetului Mihail Saulescu;
- Monumentul Eroilor din fata garii Predeal.
Agrement: partia de schi Clabucet din Predeal beneficiaza si de instalatii de iluminat si instalatii de produs zapada artificiala pentru prelungirea sezonului de schi. Deasemenea statiunea beneficiaza si de doua patinoare, primul situat in cadrul Complexului Turistic "Fulg de Nea" la baza partiei Clabucet, iar cel de-al doilea este situat langa Piața Agroalimentara si a fost amenajat pentru prima data in iarna 2008-2009. In Predeal mai exista si o sala de sport multifunctionala construita de Primaria orasului Predeal, unde se organizeaza ocazional diferite competitii sportive nationale si internationale.
Partii de schi:
-Clabucet(grad de dificultate - mediu; lungime 2.100m);
-Clabucet Sosire(grad de dificultate - usor; lungime 800m);
-Clabucet Varianta(grad de dificultate - usor; lungime 790m);
-Clabucet Scoala(grad de dificultate - f.usor; lungime 200m);
-Cocosul(grad de dificultate - mediu; lungime 2.200m);
-Subteleferic(grad de dificultate - dificil; lungime 1.200m);
-Subteleferic st. inf.(grad de dificultate - f.usor; lungime 670m);
-Paraul Rece(grad de dificultate - mediu; lungime 500m).
Despre teren
Terenul se afla in imediata vecinatate a DN 1 (drumul spre 3 Brazi), a Hotelurilor Rozmarin si Orizont si a pensiunii Toledo, pe strada Vladet. Terenul este situat intr-un cadru natural de poveste, cu un brad minunat pe teren si cu vedere deosebita spre muntii Postavarul si Piatra Mare.
Acces: acces usor dinspre DN1, avand ca punct de reper statuia poetului Mihail Saulescu, la iesirea din statiunea Predeal. Terenul se recunoaste usor dupa bradul cu trei varfuri.
Teren intravilan-construibil cu o suprafata total construita de 1.000mp cu o deschidere stradala (strada este cu criblura) de 52,2m. Terenul beneficiaza de utilitatile zonei: apa, retea de gaze si de energie electrica. Panta terenului este mica fiind usor construibil. Regimul de inaltime al zonei permite ridicarea unor imobile cu P + 2 E + M (sau etaj retras).
Terenul are cadastru si este intabulat.

Preț/mp: 109 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!