Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Stefanestii de Sus-lac
ID: 19348
Amplasare: terenul este situat in judetul Ilfov, in comuna Stefanestii de Jos, satul Stefanestii de Sus, pe malul Baltii Stefanesti/Pasarea.

Despre comuna Stefanestii de Jos:
Stefanestii de Jos este o localitate in judetul Ilfov,. fiind asezata in partea de N-E a Bucurestiului, la o distanta de 15 km. Comuna Stefanestii de Jos se afla în Campia Vlasiei, relieful ei este cel specific zonei de campie. Comuna se intinde pe o suprafata de 32 km2, localitatea aflandu-se de o parte si de alta a Baltii Pasarea. La intrarea in Stefanesti se afla o padure (Lipoveanca-Vulpache) pe langa care se intinde si pe o parte a comunei. Comuna este traversata de Balta Pasarea. Padurile Runcu si Lipoveanca-Vulpache fac parte din fosti Codri ai Vlasiei. Comuna Stefanestii de Jos este marginita la sud-vest de orasul Voluntari, la nord de comuna Dascalu la est de comuna Afumati si la vest de comuna Tunari.
Printre punctele de atractie turistica ale comunei se numara un monument istoric (biserica Cretuleasca - secolul XVII), padurile Lipoveanca-Vulpache si Runcu, balta Pasarea.
Comuna este in intregime electrificata, beneficiaza de apa curenta si retea de gaze (partial), retea de telefonie, fibra optica. Localitatea este traversata de doua drumuri judetene, are iesire la Linia de Centura Nord a Capitalei si este traversata de viitoarea autostrada Bucuresti-Brasov (cu inel de acces la infrastructura rutiera locala).
Comuna Stefanesti de Jos este formata in prezent din 3 sate:
- Stefanestii de Jos (resedinta comunei);
- Stefanestii de Sus;
- Satul Cretuleasca.

Teren intravilan construibil cu o suprafata totala de 2.400mp cu dubla deschidere: 26m atat la lac cat si la strada asfaltata. Terenul beneficiaza de toate utilitatile zonei (retele de energie electrica, gaze), are cadastru, este intabulat si dispune si de autorizatie de constructie. Este amplasat intr-o zona linistita, inconjurat de constructii, avand o panta extrem de redusa care ii confera avantajul unei/constructii cu vedere deosebita la lac.

Preț/mp: 49 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!