Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Rosu-str.1 Decembrie 1918
ID: 19986
Amplasare: spatiul este situat in partea de Nord-Est a orasului, in comuna Rosu, v.a.v. de Popasul Randunica si de Padurea Dudu, pe str. 1Decembrie 1918. La cca 1 km distanta de intrarea in Bucuresti (Bd. Uverturii).
Acces: atat dinspre str. 1 Decembrie 1918 cat si dinspre str. Gh. Tuculeanu.
Spatiul este o constructie relativ noua - 2006, cu 2 niveluri (parter si etaj). Structura cladirii: cadre de beton armat cu umpluturi de BCA. Suprafata per nivel: 600mp, suprafata totala: 1.200mp.
Compartimentare:
-parter: hala de productie de aproximativ 500mp, necompartimentata, un birou mare, scarile care duc la etaj, camera centralei si doua grupuri sanitare(unul de 6 WC-uri si unul de 2 Wc-uri cu chiuvete);
-etaj: hala de productie necompartimentata de aproximativ 500mp cu un grup sanitar de 6 Wc-uri si un spatiu complet compartimentat pentru aproximativ 4-5 birouri cu o mini-bucatarie si grup sanitar cu 2 WC-uri si chiuveta separata.
Hala are de jur imprejur geamuri termopan alb asigurand o luminozitate foarte mare.
Pe jos: beton ca la METRO , lucios, dar se poate pune peste oricand mocheta sau orice altceva prefera clientul.
Curtea din jurul halei are aproximativ 2000mp, din care 1000mp betonati, unde se pot parca aproximativ 30 de masini.
Se mai poate pune la dispozitie un teren de 1000mp la drumul principal, complet gol unde se mai pot parca aproximativ 30 de masini si pe unde poate avea acces oricand un tir de mare tonaj. Spatiul din jurul halei permite intoarcerea unui tir de mare tonaj.
Intrarile catre hala se pot face atat de la drumul principal prin fata cat si de la drumul secundar din spate(str. Gh. Tuculeanu).
In jurul halei mai este o magazie (dependinta ) de aproximativ 40 de mp, se mai pot face oricand si altele la cererea clientului.

Chirie: 2.500 euro/luna.

Preț închiriere: 2.500 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!