Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Floreasca - zona Str. Georges Bizet
ID: 20127
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, in selectul cartier Floreasca, pe str.Georges Bizet la intersectia ei cu str. Barbu Vacarescu.
Cartierul Floreasca este un cartier construit in parte la inceputul secolului XX - partea de case si vile si in anii 50 - partea de blocuri. Predomina blocurile cu 2 - 4 etaje si este plin de parcuri si de spatii verzi. Aici este sala Floreasca si in curând va fi disponibil si un nou centru comercial, Promenada Mall, amplasat pe locul fostului Institut de Cercetari Electronice (ICE) si a Institutul de Tehnica de Calcul (ITC), pe un teren ce a fost al Fabricii de Elemente pentru Automatizari (FEA).
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 135, 182, 282; tramvai - 5.
Vecinatati: magazinele Billa , Kaufland, McDonald s, Promenada Mall; Parcul Verdi; Clubul Sportiv Pescariu.
Apartament cu 3 camere situat la etajul 1/2 al unui bloc din caramida, construit in 1967.
Apartamentul este la mijlocul blocului si are doua vederi, una spre strada G.Bizet (baia si sufrageria) si una spre gradina din spatele blocului (dormitoarele si bucataria),pozitie care confera mai multa liniste si mai putin praf. Constructia este din caramida , anul 1967.
Suprafata totala a apartamentului este de 70 mp, in care sunt cuprinse 2 balcoane si o logie de 4,7 mp. inchisa cu pvc/termopan. Tamplaria apartamentului este din pvc/termopan. cu jaluzele , obloane din aluminiu si plase de insecte. Toate ferestrele si balcoanele au grilaje de protectie. Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament. La intrare are usa metalica antiefractie, furniruita.
Destinatia apartamentului este pentru locuit, maxim 3 persoane. Un dormitor are pat pentru o singura persoana. Mobilierul este modern, in stare foarte buna. Bucataria este complet utilata si are un mic balcon 1.85 mp inchis, care are deschidere spre gradina din spatele blocului. Baia este mare, si in ea se afla centrala termica si masina de spalat. Apartamentul are un singur grup sanitar. Are contoar de gaze si apometre.
Printre dotari si amenajari mai sunt:aer conditionat, faianta, gresie, parchet, termopan +PVC, cablu tv, aparatura electronica si electrocasnica (aragaz, hota, frigider, aspirator, filtru de cafea, cuptor cu microunde, sandwichmaker, fier de calcat.,etc).
Parchetul masiv este proaspat raschetat si paluxat. Zugraveala este cu vopsea lavabila, proaspat facuta.
Apartamentul se inchiriaza exclusiv ca locuinta.

Preț închiriere: 500 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!