Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Mogosoaia-DN-Centura
ID: 20179
Amplasare: centrul logistic este amplasat in localitatea Mogoșoaia, la cca 200m distanta de intrarea pe/dinspre Soseaua de Centura.
Generalitati
Investitia este alcatuită dintr-un centru de logistica si distributie pentru diverse bunuri de consum – electrocasnice, plastic, etc, paletizat, preconizat si realizat pe un teren de 25.000mp, deschidere la sosea 50m, lungime 500 metri, amplasat în comuna Mogosoaia, judetul Ilfov, la intersectia DN Bucuresti – Targoviste cu soseaua de centura.
Centrul ofera spatii de birouri de categoria A si utilitati necesare functionarii unei eventuale filiale de banca si spatii de depozitare marfuri.
Terenul are acces direct atat din DN Bucuresti – Targoviste cat si dintr-un drum secundar, care face legatura la cca. 300 m cu soseaua de centura.
Pozitia excepționala ofera facilitati deosebite: 9km de Piata Victoriei, 4km de Aeroportul Otopeni, racord direct pentru transport greu la DN Bucuresti – Targoviste, Bucuresti – Brasov, autostrada Bucuresti – Pitesti.

1. Corp A – Birouri S+P+4E
Cladirea de birouri, cu dimensiunile de 36,00 x 10,00m, a fost structurata pe patru nivele P+4E cu inaltimea de nivel de 3.40 m (2.70 m inaltimea minima libera, conform standardelor europene).
Cladirea ofera pe langa functiunea de centru logistic si spatii de birouri de categoria A.
Finisaje:
Pereti despartitori si placari din gips carton sau Ytong la partile comune;
Plafoanele suspendate casetate 60x60 cm din gips carton sau fibra minerala;
Usile de acces realizate din sisteme de profile din aluminiu Metra sau Schuco, K min. 1,9, panouri termopan din sticla float 8+12+6, transparenta, low-e si panouri opace din Alucobond;
Pereti din panouri portante usoare de tabla profilata cu miez termoizolant, cu poliuretan expandat (cu o fata de taba profilata), montate pe rigle metalice, pentru inaltimi mai mari de 12m – panouri orizontale tip METEHNO, grosime 50 mm;
Confectie metalica de sustinere copertina-parasolar, din inox;
Usi metalice pline, standardizate, celulare cu foaia finisata cu melamina in model si celulare asortata cu mobilierul, pe toc, captuseli si pervaze metalice vopsite PAL (culoare asortata cu mobilierul), inclusiv balamale, broasca tip Schievano sau Novoferm – Italia;
Tencuieli subtiri din masa de spaclu tip Baumit;
Zugraveli interioare cu vopsea lavabila de inalta calitate (Dufa, Ircolors);
Vopsitorii exterioare decorative, cu vopsea pe baza de apa sau tip Kenitex;
Placaj faianta la grupuri sanitare Marazzi sau Casalgrande.
Structura de rezistenta:
Constructia are infrastructura de rezistenta realizata din pereti de beton armat, suprastructura fiind partial din pereti de beton armat si elemente izolante (stalpi si grinzi) din beton armat. Planseele sunt din beton armat monolit. Structura este proiectata respectand exigentele de siguranta statica si dinamica prevazute in legislatia romana, respectiv peste gradul seismic 8.
Instalatiile electrice:
Instalatia interioara de iluminat si prize s-a proiectat conform normelor tehnice in vigoare, asigurandu-se posibilitatea contorizarii independente a fiecarui etaj si separat a spatiilor comune.
Sunt predispuse circuite distincte pentru PC in functie de numarul posibil de posturi de lucru, inclusiv spatiul pentru operarea prin UPS. S-a realizat o instalatie de iluminat interior care asigura 500 lux/mp la o inaltime de 0,8 m de la pardoseala. Echipamentele si aparatele electrice prevazute in proiect sunt la standarde CE si agrementate tehnic in tara.
Instalatiile sanitare si de paza contra incendiilor:
Instalatiile sanitare interioare sunt dimensionate si realizate conform normativele in vigoare. S-au prevazut materiale, echipamente, obiecte sanitare și robinetarie la standardele CE si agrementate tehnic in Romania.
Cladirea de birouri este echipata cu hidranti interiori de incendiu, montati în cutii metalice instalate aparent pe pereti, care sa asigure 1 jet in functiune simultana a 2,5 l/sec. Alimentarea cu apa a retelei interioare de stingere a incendiului se va realiza de la gospodaria de apa (rezerva apa incendiu) care va asigura debitele si presiunile necesare.
Prepararea apei calde menajere se va face cu un boiler electric semiinstantaneu pozitionat la grupurile sanitare.
Instalatiile de incalzire, ventilatie si climatizare:
Instalatiile de incalzire-ventilatie pentru cladirea de birouri, sunt realizate cu sistem ROOF-TOP prin amestecare aer intern in proportie de 80/85 % si aer proaspat în proportie de 15/20 %. Alimentarea este pe gaz, cu mic aport electric. S-a realizat o sectorizare a incalzirii pe nivele, in ipoteza unei personificari a instalatiilor pe fiecare nivel.
Echipamentele, aparatele si accesoriile stabilite prin proiect si puse in opera la standarde CE si agrementate tehnic in Romania.

2. Corp B – Birouri S+P+2E
Arhitectura:
Cladirea de birouri, cu dimensiunile de 36,00 x 10,00m, a fost structurata pe trei nivele P+2E cu inaltimea de nivel de 3.40m (2.70m inaltimea minima libera, conform standardelor Europene). Cladirea ofera pe langa functiunea de centru logistic si spatii de birouri de categoria A.
Cladirea de birouri este prevazuta cu o scara din beton armat cu latimea de 1,20m si un podest intermediar pe fiecare nivel. Acoperisul este tip terasa si va avea izolatie termo si hidrofuga conform normativelor in vigoare.
Finisajele si instalatiile vor fi similare cu cele de la corpul A de birouri.

3. Corp C – Hala Depozit
Destinatia constructiei: imobil de depozitare avand functiuni:
-Principale: depozitare de marfuri generale;
-Secundare: birouri receptie, vestiare personal.
Arhitectura:
Depozitul va avea o suprafata de 5000mp, inaltime totala 10m si dimensiuni in plan aproximativ 150,00 x 33,00m, inaltime sub grinda 8.50m.
Finisaje:
Inchiderile exterioare se realizeaza cu pereti din panouri verticale usoare de tabla profilata cu miez termoizolant, cu poliuretan expandat (cu o fata de tabla profilata), montate pe rigle metalice, pentru inaltimi pana la 12m, cu grosime de 40mm, inclusiv accesoriile de montare – tip METEHNO.
Invelitori pentru acoperisuri din panouri portante usoare de tabla profilata cu miez termoizolant, cu poliuretan expandat (cu o fata de tabla profilata), montate pe pane din beton prefabricate, cu grosime de 50mm, inclusiv accesoriile de montare – tip METEHNO.
Luminatoare continuu Voute, montat pe coama cu vitraj din policarbonat aveolar de 16mm opac, pe schelet de aluminiu cu doua segmentari de inchidere, inaltimea axului de 30cm, termoizolant k=1,8 W/m2C, dimensiune 3,00x25,5 m
Usi exterioare de acces, intr-un canat, cu deschidere spre exterior, avand sticla si profilele termoizolante, K min.1,9, 4 bucati pline si o bucata cu geam 1/3, cu panouri termopan din sticla float 8+12+6, transparenta, low-e, cu folie de protectie la spargere si mecanism de deschidere in caz de incendiu.
Fereastra din sisteme de profile din aluminiu, avand sticla si profilele termoizolante, K min.1,9, panouri termopan din sticla float 6+12+4, transparenta, low-e, cu suprafata tocului sub 6,00 mp.
Usi metalice sectionale industriale 3,50x4,00 m, cu actionare electrica, inclusiv accesoriile necesare.
Usi interioare pline, celulare cu foaia finisata cu melamina in model si culoare asortata cu mobilierul, pe toc, captuseli si pervaze metalice vopsite RAL (culoare asortata cu mobilierul)
Pereti despartitori si placari din gips carton.
Zugraveli interioare cu vopsea lavabila de inalta calitate (Dufa; Ircolors)
Vopsitorii exterioare decorative, cu vopsea pe baza de apa sau tip Kenitex, cu textura fina, aplicate manual, in trei straturi, la fatade
Placaj faianta la grupuri sanitare Marazzi sau Casalgrande
Pardoseala este de tip industrial imbogatita cu cuart.

Chirie:
Birouri: cladirea 1 si 2: 8 euro/mp/luna + TVA / + 0,7 euro/mp/luna + TVA ptr. maintenance;
birouri la depozite: 6 euro/mp/luna + TVA / + 0,7 euro/mp/luna + TVA ptr. maintenance;
Hala/depozit: 3,7 euro/mp/luna + TVA fara rafturi/ + 0,7 euro/mp/luna ptr.maintenance.
4,2 euro/mp/luna + TVA cu rafturi/ + 0,7 euro/mp/luna ptr.maintenance.

Preț închiriere: 8 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!