Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Lipscani
ID: 20216
Amplasare: spatiul este situat ultracentral, in zona KM 0, in plin Centrul Istoric al orasului, la intrarea pe str. Lipscani dinspre Bd. I.C.Bratianu.
Despre zona:
Lipscani este o strada situata in centrul Municipiului Bucuresti ce se desfasoara pe teritoriul administrativ al sectoarelor 3 si 5. Strada incepe in dreptul Str. Anghel Saligny din sectorul 5 si se termina la Calea Mosilor in sectorul 3. Denumirea strazii provine de la negustorii din Lipsca (Leipzig). In trecut a fost una dintre cele mai importante artere comerciale bucurestene. Cladirile (multe dintre ele ridicate in stil neocalsic si neobaroc in sec. XIX) au fost nationalizate in 1948, iar in anii 1980, autoritatile comuniste au dat locuintele spre folosire unor familii nevoiase care le-au adus intr-o stare avansata de degradare. Degradarea zonei a continuat si dupa 1990, iar atmosfera din trecut a disparut pentru un timp. Actualmente, dupa efectuarea unor lucrari de restaurare a zonei, zona a devenit principala destinatie pentru cei care cauta o terasa sau un restaurant intr-o arie plina de farmec istoric.
Despre spatiu:
Spatiul de inchiriat este compus din subsol, parter si mezanin dintr-o cladire de la sfarsitul secolului XIX (cu subsol, mezanin si 3 etaje), reconditionata si care nu intra in niciun grad de risc seismic. Arhitectura deosebita, in stilul cladirilor olandeze care pe o mica suprafata de teren exploateaza la maxim spatiul existent. Destinatia cladirii a fost dintotdeauna si este de spatii comerciale si birouri.
Suprafata utila de peste 200mp. Compartimentare:
-Demisol: o camera(30mp)ptr. depozitare;
-Parterul este pretabil pentru utilizare ca spatiu comercial, beneficiind de acces facil si un vad comercial deosebit. Are in compunere: receptie(15,23mp), birou open space(41mp), meeting room(14,72mp), birou(12,22mp) si hol(5,73mp);
-Mezaninul/Supanta furnizeaza un spatiu complementar de birouri si este folosita de asemenea ca spațiu de acces pentru etajele superioare. Are in compunere: birou 1(9,3mp), birou 2(15,8mp), holuri(42mp), 2 grupuri sanitare(2,4mp si 2,56mp).
La nivelul finisajelor s-au folosit urmatoarele materiale:
-pentru pardoseli: granit, gresie portelanata si parchet laminat de trafic intens;
-pentru pereti si tavane: structuri rigips;
-pentru acoperis: tabla zincata;
-pentru suprafetele vitrate: geamuri termopan cu structura termica de 4 camere, geam interior tip LowE, in tamplarie PVC Rehau.
Sistemul de climatizare adoptat in imobil este:
-pentru parter si supanta: centrala termica, chiller si ventiloconvectoare;
-pentru etaje: centrala termica, radiatoare si aer conditionat tip split
Usa de acces principal in imobil este prevazuta cu perdea electrica de aer cald, ce asigura un confort interior maxim. Intreaga cladire dispune de sisteme de ventilatie moderne, cu aport de aer proaspat.
Sistemul de iluminat este conceput pe principiile iluminarii topice folosind spoturi luminoase si asigura conditii optime pentru desfasurarea activitatii, furnizand o intensitate de 40W/mp in zona parter si supanta.
Instalatiile electrice, termice si sanitare sunt concepute pentru partitionarea simpla a cladirii. Fiecare nivel (subsolul, parterul si supanta fac parte comuna) dispune de sistem individual de contorizare, atat pentru bransamentul electric de joasa tensiune cat si pentru gaze naturale. Puterea electrica instalata in cladire totalizeaza 65 kW. De asemenea, cladirea dispune de infrastructura de cablaje structurate pentru date si telefonie.
Se poate amenaja si o mica terasa (4 - 5 mese) in fata intrarii.

Chirie: 5.000 euro/luna + TVA.


Preț închiriere: 5.000 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!