Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Sinaia - cartier - - zona Str. Gh. Doja
ID: 20401
Amplasare: terenul este situat in judetul Prahova, pe Valea Prahovei, in statiunea turistica Sinaia, pe str. Gh. Doja, langa paraul Valea Costilei.
Acces: dinspre drumul nou spre Cota 1.400.
Despre Sinaia
Asezare
Statiunea Sinaia este asezata pe valea superioara a Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa. Ea se afla la o distanta de 122 km de capitala tarii, si la 49 km de Brasov. Orasul, dispus sub forma unui larg amfiteatru la poalele Bucegilor, se intinde in partea de nord la locul numit Gura Padurii, iar spre sus, pana dincolo de valea Izvorul Dorului.
Bucegii, situati la vest, ca un urias scut de paza al asezarii, domina Sinaia printr-un abrupt de peste 1000 m. Varfuri tasnind dincolo de 2000 m, stralucind vara in bataia soarelui, iar iarna sub mantia alba a zapezii, sunt presarate la marginea marelui abrupt al Bucegilor, unul dintre cele mai impresionante din cate exista in Romania. In est, Muntii Garbova isi intind spinarile catre sud, inaitand pana la Izvorului lui Bogdan, in apropierea vestitelor si, altadata, temutelor Oratii. Cele doua masive muntoase, Bucegii si Garbova, ocrotesc localitatea, de-o parte si de alta, pe o lungime de peste 9 km.
Cai de acces
Pentru a sosi in Sinaia, din oricare colt al tarii, exista cateva posibilitati de acces pe cai directe sau mai ocolite, fie pe cale ferata fie pe magistralele rutiere. Trenurile care opresc in gara orasului, situata intre raul Prahova si DN1 (E 60) vin directiile Bucuresti, Ploiesti sau Brasov. Principala magistrala rutiera ce traverseaza statiunea de le nord la sud este DN1 (E 60) care face jonctiune cu DN 71 ce vine dinspre Targoviste, prin localitatile Pucioasa, Fieni, Moroieni. Aceasta din urma, dupa ce traverseaza Muntele Paduchiosul, patrunde in Sinaia in partea ei sudica, intre Podul Izvorul Dorului si stadionul orasului.
Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala George Enescu. Tot aici se afla si vila lui Nicolae Iorga.
Partii si trasee schi:
-partii: Valea Dorului(medie-900m), Valea Soarelui(medie-900m), Carp(dificila-2.500m);
-trasee: Scandurar(mediu-455m), Drum de vara(mediu-2.900m), Turistica(mediu-2.800m), Drum Vechi(usor-4.00m).
Teren intravilan construibil cu o suprafata totala de 1.016mp cu o deschidere stradala de 23m pe o adancime de 44m. Una dintre laturile terenului se invecineaza cu Paraul Valea Costilei. Terenul are toate utilitatile zonei (energie electrica, gaze), strada este asfaltata. Terenul are cadastru, este intabulat si are un proiect pentru un imobil cu 6 niveluri (demisol, parter, 3 etaje si mansarda) rezultand o suprafata totala utila de 2.200mp.

Preț/mp: 200 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!