Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Pajura - zona Str. Baiculesti
ID: 20425
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Nord a oasului, in sectorul 1, in zona Casa Presei, pe str. Baiculesti, in imobilul Monte Carlo Palace.
Acces:
-dinspre Piata Presei prin Bd. Poligrafiei si apoi pe str. Baiculesti;
-dinspre str. Jiului prin str. Dridu.
Vecinatati: cartierele Pajura si Damaroaia; Casa si Piata Presei; Parcul Herastrau; hotelurile Parc, Ramada, Crowne Plaza, World Trade Center, Diplomat; Romexpo; Universitatea Romano-Americana; Complex Flora; Taverna Sarbului.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 148, 149, 331; troleibuze - 65, 86.
Despre imobil:
Complextul Monte Carlo Palace, construit recent - 2008, reprezinta un ansamblu complex compus din apartamente rezidentiale si din apartamente de inchiriat in regim hotelier. In acest sens, complexul Monte Carlo Palace dispune de o receptie 24/24h la parterul blocului precum si de o varietate de servicii specifice domeniului hotelier (de exemplu parcare pazita, servicii de curatenie si spalatorie haine, restaurant, sala de fitness etc.). Locatarii Monte Carlo Palace au acces contra cost la serviciile hoteliere oferite in cadrul complexului Monte Carlo Palace. Situat in zona de nord a capitalei, in vecinatatea Casei Presei, cu splendida vedere asupra lacului Herastrau, Monte Carlo Palace propune un numar de 111 unitati de locuit in stil contemporan, croite sa raspunda exigentei locuitorilor unui mare oras. Imobilul, purtind amprenta unui tower metropolitan pe 14 nivele, este amplasat intr-un parc de 5.200 mp, ceea ce ofera nu numai caldura si intimitate intregului complex, dar si acces la spatii private in aer liber: locuri de joaca si relax, parcari pentru vizitatori. Monte Carlo Palace se distinge printr-o arhitectura generoasa, nascuta dintr-o filozofie moderna a spatiilor de locuit la baza careia stau notiuni fundamentale precum confort, intimitate si eleganta rafinata. Abordarea arhitectonica pleaca din interior spre exterior, punind astfel omul si aptitudinile sale in centrul atentiei, ca principal actor – si nu spectator – al spatiului in care locuieste.
Structurat astfel incit sa raspunda cerintelor actuale ale publicului bucurestean, imobilul are in compozitie un numar de: Garsoniere duble-30; Apartamente 2 camere-34; Apartamente 3 camere-38; Apartamente 4 camere-9.
Structura de rezistenta: compusa din stalpi, diafragme, grinzi si placi din beton armat, proiectat sa reziste la un cutremur magnitudinede 8,5 grade scara Richter 1.
Utilități: Utilitati generale: contoare separate pentru energie electrica si gaz, apa (se achita prin intretinerea lunara). Balconul are scurgere tip canalizare. Datorita inaltimii blocului, acesta este dotat cu hidrofoare pentru a asigura presiunea necesara la fiecare etaj. Sistem de stingere al incendiilor atat pe holul blocului cat si in interiorul apartamentului. Constructia este dotata cu un rezervor de apa in situatia intreruperii apei din reteaua de alimentare centrala a orasului. Exista sursa suplimentara de energie electrica in situatia intreruperii furnizarii energiei electrice.
Apartamentul este situat la etajul 8 din 14 al complexului Monte Carlo Palace. Constructia a fost finalizata in luna martie 2008 iar apartamentul a fost locuit incepand cu octombrie 2008.
Descriere apartament:
-camere: 2;
-Suprafata utila: 58,6 mp apartament si balcon deschis de 6,7 mp;
-Suprafata construita: 80,1 mp apartamente (inclusiv balcon), spatiu depozitare 3,2 mp si loc de parcare suprateran in cadrul parcarii interioare pazite a complexului;
-Compartimentare: nedecomandat;
-Etaj: 8/14
Descriere camere: Hol intrare + anexa pentru depozitare (5,1 mp), living cu bucatarie deschisa (32,5mp, din care suprafata utila bucatarie 8,6 mp) – la alegere se poate izola bucataria, dormitor cu vestibul intrare (14,9 mp), baie din dormitor (4 mp) si baie de serviciu (2,1 mp), balcon (6,7 mp), intrarea in balcon se face din dormitor.
-Peretii interiori sunt din gips-carton pe structura metalica si umpluti cu vata minerala. Toate cablurile sunt trase prin pereti iar tevile sunt acoperite estetic.
-Sistem incalzire: calorifere cu robinet de inchidere si reglare – centrala termica proprie a blocului prevazuta cu doua cazane cu arzatoare pe gaz metan (cate un calorifer in fiecare baie, un calorifer in holul de la intrare, 2 calorifere in zona de living, un calorifer in dormitor);
-Climatizare: aparat aer conditionat LG cu telecomanda;
-Acces internet si cablu TV: RDS – contract separat (exista prize de internet si cablu TV atat in living cat si in dormitor).
Finisaje:
-Ferestre cu geam termopan imbracate in lemn;
-Usa intrare: metal armata antiefractie, fixata pe rama metalica, imbracata in lemn dotata cu incuietoare speciala (3 chei disponibile);
-Izolatii termice: exterior in sistem de termoizolatie tip KNAUF/BAUMIT (polistiren + plasa armare +t encuiala fatada). Intre plansele etajelor exista izolatie fonica de impact cu polistiren.
-Podele: parchet (hol intrare + anexa de depozitare, living, dormitor + vestibul intrare), Gresie interior apartament (baia din dormitor si baia de serviciu + zona bucatariei – 8,6mp) si balcon, inclusiv holul complexului;
-Usi interior: lemn (nuanta maro inchis wenge);
-Pereti: acoperiti cu vopsea lavabila in diverse nuante (alb in holuri si bai, bej-cafee latte in living si dormitor, perete accent cu tapet asortat cu design interior al apartamentului in living si asortat corespunzator si in dormitor, perete accent mov inchis in dormitor) si respectiv, faianta in cele doua bai si in cadrul spatiului destinat bucatariei.
Dotări:
-apartamentul este mobilat integral, bucataria contine atat mobila cat si electrocasnice, baile sunt dotate complet;
-mobilierul este compus din piese din lemn achizitionate de la Rovere Mobili (corpuri tip biblioteca deschisa in living), Forma Design (canapea living), IKEA (spatiile de depozitare – diverse dulapuri), Mobexpert (birou living, pat dormitor cu somiera retractabila – posibilitate de depozitare suplimentara in lada patului, masa si polite living);
-electrocasnice incastrate (frigider cu congelator, chiuveta Franke, aragaz pe gaz si cuptor electric) in mobila de bucatarie marca Candy.
Servicii imobil:
-incluse in costurile de administrare: administratia generala, parcare pazita, servicii de curatenie a holului si a curtii si gradinii exterioare, abonament servicii securitate suplimentare, monitorizare curte interioara si holuri.
-servicii hoteliere contra cost.
Parcarea interioara este asfaltata in sistem cu dale.
Apartamentul are vedere din living spre Cartierul Pajura si din dormitor (balcon) spre Strada Jiului.

Preț vînzare: 125.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!