Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Damaroaia-str.Natatiei
ID: 20518
Ambele apartamente sunt amplasate in cartierul Damaroaia.
Damaroaia, noul cartier vechi a Bucurestiului
Cartierul Damaroaia, construit pe mosia ce a apartinut unei boieroaice pe nume Maria Damaris, sotia unui vornic bogat care detinea proprietati pe Calea Victoriei, este unul de case, foarte putine fiind blocurile mai inalte de 4 nivele.
Cel mai important este ca arhitectura zonei este unitara si nu zgarie ochiul. Specificul cartierului este rezidential, insa sunt si cateva sedii ale unor firme importante, cum este compania Balkan Petroleum.
Sistemul de canalizare exista si functioneaza in parametri normali, deci nu vor fi santiere in zona o buna perioada de acum incolo. Si strazile sunt asezate, locuitorii de aici ne spun ca s-a asfaltat complet in urma cu 3 ani. Se poate spune cu certitudine ca infrastructura (strazi si retele) este de cea mai buna calitate, fiind reconditionata/readaptata/modernizata recent. Strazile sunt largi - 4 benzi, bine intretinute si cu copaci maturi.
Preturile constructiilor noi se aproprie de cele din zonele semicentrale, datorita accesului bun catre centru, dar mai ales faptului ca acest cartier beneficiaza de foarte multa verdeata, Parcul Bazilescu este la cateva minute distanta. Pe o arie foarte mare regimul de inaltime al zonei este scazut, asadar se pot edifica proiecte de maximum 4-5 nivele, un avantaj pentru locuitorii zonei.
Lacul Grivita este principalul punct de atractie al zonei, unde se concentreaza foarte multe constructii noi.
1. Str. NATATIEI:
Amplasare: apartamentul este amplasat pe strada Natatie, langa intersectia acesteia cu str. Piatra Morii/str. Coralilor.
Acces:
-direct, dinspre str. Jiului;
-dinspre Bd. Bucurestii Noi, prin str. Jiului sau prin str. Ciresoaia si apoi prin Bd. Luptatorilor;
-dinspre Bd. Bucurestii Noi, prin Bd. Gloriei si apoi prin str. Piatra Morii;
-dinspre Sos. Straulesti prin str. Coralilor.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 112, 331, 460; troleibuze - 65, 86; tramvaie - 20, 24, 45;
-metrou: statia Jiului.
Apartament cu 3 camere situat la etajul 3/4 al unui bloc nou, 2012. Apartamentul este decomandat, are suprafata totala de 109,1mp si suprafata utila de 84,2mp.
Compartimentare: living(20,82mp), 2 dormitoare(15,11mp si 13,2mp), bucatarie(9,67mp), 2 bai(5,05mp si 4,7mp), hol(15,65mp) si 2 logii(3,76mp si 2,94mp).
Apartamentul este "la gri": este compartimentat, are sapa, este gletuit, are toate racordarille (energie electrica/gaze/apa/canalizare) si are tocaria interioara si exterioara. Necesar de facut: placari podele(parchet/gresie), placari peret(faianta), zugraveli, montat vase toaleta si chiuveta bucatarie, montat accesorii electrice(prize/intrerupatoare/lampi/aplice).
Blocul este dotat cu lift modern. Are un loc de parcare subteran inclus in pret.

Pret: 105.000 euro (cu T.V.A. de 5% inclus in pret).

2.Str. STELUTEI:
Amplasare: apartamentul este amplasat pe strada Stelutei, langa intersectia acesteia cu str. Ciresoaia, la mica distanta de Lacul Grivita.
Acces:
-dinspre Bd. Bucurestii Noi, intersectia cu Bd. Gloria/str. Jiului/str. Ciresoaia prin str. Ciresoaia;
-dinspre str. Jiului prin orice strada pana la Bd. Luptatorilor;
-dinspre Sos. Straulesti prin str. Coralilor si apoi prin Bd. Luptatorilor.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 112, 331, 460; troleibuze - 65, 86; tramvaie - 20, 24, 45;
-metrou: statia Jiului.
Apartament cu 3 camere situat la parterul unui bloc nou, 2012, cu 4 etaje. Apartamentul este semidecomandat, are suprafata totala de 117,03mp si suprafata utila de 94,44mp. Cota parte din partile comune ale blocului -= 13,6%.
Compartimentare: living(26,82mp), 2 dormitoare(14,42mp si 12,32mp), bucatarie(16,15mp), 2 bai(6,03mp si 5,59mp) si hol(13,11mp). Apartamentul are 2 cai acces: direct din curte sau prin scara blocului.
Apartamentul este amenajat si finisat modern: pardoseli placate cu parchet in camere; pardoseli placate cu gresie in bucatari/bai/hol; pereti placati cu faianta in bucatarie/bai; zugraveli lavabile; tamplarie termopan; centrala proprie; unitate aer conditionat; usa metalica. Are un loc de parcare in curtea imobilului inclus in pret. Beneficiaza si de o suprafata de teren/curte (in proprietate) de 60mp.

Pret: 120.000 euro (fara T.V.A., persoana fizica).

Preț vînzare: 105.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!