Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Nordului-Gh.Simionescu
ID: 20567
Amplasare: apartamentul este situat intr-o zona exclusivista a Capitalei, zona Cartierului Francez din partea de Nord a orasului, pe str. Gh.Simionescu. Imobilul vizeaza o clientela elitista ridicand standardul de calitate al dotarilor la nivelul cerintelor si exigentelor acestora.
Acces:
-direct dinspre str.Nicolae Caramfil;
-dinspre Soseaua Nordului prin str. Aron Cotrus.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 112, 131, 205, 261, 301, 335; tramvai - 5;
-metrou: statia "Aurel Vlaicu" la cca 800-1.000m.
Zona Nordului-Herastrau este o zona exclusivista la 5 minute de Parcul Herastrau, cu acces facil catre zona de retail din nord precum si la mijloacele de transport in comun. In apropiere exista scoli, gradinite, cafenele,magazine. Deasemenea zona gazduieste sedii de ambasade, sedii de firme de renume fiind locuita preponderent de persoane din categoria VIP sau de expati.
Imobilul/blocul este o constructie absolut noua, 2012.
Imobilul este ridicat pe 6 niveluri (subsol, parter si 5 etaje) pe o structura de cadre de beton armat si umpluturi de caramida. Cu exceptia subsolului dedicat in intregime destinatiei de garaj si spatii tehnice, celelalte etaje au apartamente cu 2, 3 sau 4 camere beneficiind de spatii mari, bine structurate, de parcare proprie si boxa la subsolul cladirii. Apartamentele din cadrul acestui proiect rezidential detin dotari si finisaje de lux, materialele folosite fiind de cea mai inalta calitate, alese cu grija de experti in constructii, din game de ultima generatie. De asemenea, se ofera clientilor posibilitatea alegerii propriilor finisaje, la achitarea unui avans de minim 50%.
Apartamente 4 camere
avand suprafete de 170mp, doua grupuri sanitare, dressing, terasa. Apartamentele de la etajele 1 si 2 sunt finisate, cele de la etajele 3, 4, 5 se pot finisa la alegerea si dupa gustul clientului.
Blocul este dotat cu lift functional Schindler (Elvetia) cu capacitatea de 8 persoane. Locuit in proportie de 50%. Locuri de parcare disponibile in subteran, acces cu telecomanda si lift. Fiecare loc de parcare costa separat 15000 euro (include si boxa).

Pret: 1.400 euro/mp + TVA (5 la suta).

Preț/mp: 1.400 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!