Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Aviației - zona Str. Telescopului
ID: 20676
Amplasare: terenul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, in cartierul Aviatiei, la interesectia strazilor Telescopului cu Avionului.
Acces: se face pe strada asfaltata prin str Telescopului din str Musetesti sau Gh Buciumat. Accesul spre principalele zone de interes este facil si rapid: centrul capitalei, parc Herastrau, piata Charles de Gaulle, Piata Victoriei pe bd Aviatorilor; spre aeroport, DN1, valea Prahovei, zona comerciala Baneasa Shopping Center pe Bd Alexandru Serbanescu; spre cladirile de birouri din Floreasca, Pipera, Nicolae Caranfil si nu in ultimul rand spre viitorul ansamblu Floreasca City Center.
Terenul are suprafata totala de 1.132mp cu dubla deschidere stradala: la str. Telescopului 43 m, la str Avionului 32 m. Adancime 29 m, latura din spate 33m.
Toate utilitatile zonei(apa, canalizare, gaze, energie electrica).
Zona este linistita, verde, selecta, preponderent rezidentiala, cu multe constructii noi tip vila, fara surse de poluare, aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu, terenul fiind potrivit pentru imobil cu 12-16 apartamente (inclusiv pentru asocieri in programul Prima Casa) sau 1600 mp utili birouri. Optional terenul se poate partaja in 4 loturi pentru constructia a 4 vile P+2+M cu suprafata construita de cca 450 mp fiecare potrivite pentru cate 2 familii. Alte utilizari posibile: sediu de prestigiu pentru firma, minihotel, pensiune sau gradinita.
Terenul are cadastru, este intabulat si are un certificat de urbanism care prevede urmatorii indici:
-subzona L1a - locuinte individuale si colective mici;
-P.O.T.max = 45%;
-C.U.T.max = 1,3 - 1,56;
-regim inaltime: P+2E;
-se admite un nivel mansardat inscris in volumul acoperisului, in suprafata de max.60% din suprafata construita la sol.
C.U.T.-ul actual de 1.56 (un plus de 20% peste Certificatul de urbanism) permite o suprafata construita totala de 1.777mp adica 440mp pe nivel, cca 360mp utili, rezultand o medie de 85mp utili pe apartament. Astfel se pot construi apartamente de 3 camere cu 95mp si de 2 camere cu 70 mp. Posibilitate P+4E sau mai mult prin P.U.Z. (pe str. Telescopului a fost construit recent un bloc cu 4 etaje), supralargirea strazii Avionului permite construirea unui nivel suplimentar fata de C.U.
Proiectul Inelului Median a fost aprobat de CGMB din apropiere (proiectul poate fi consultat aici: http://www.pmb.ro/servicii/urbanism/proiecte/files/15/pd/Inelul median teritoriu de referinta tronson 4.pdf )
Terenul are cadastru si intabulare.

Pret: 339 euro/mp.

Preț/mp: 339 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!