Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Gradinari, judet Giurgiu
ID: 20687
Amplasare: vila este situata in partea de Sud a tarii, in partea de Nord-Vest a Judetului Giurgiu, in localitatea Gradinari.
Accesul dinspre Bucuresti:
-direct si cel mai rapid, iesirea prin Prelungirea Ghencea - Domnesti - Tantava - Gradinari;
-se mai poate si prin iesirea prin Sos. Alexandriei - Bragadiru - Clinceni - Gradinari;
-la fel si prin iesirea pe Autostrada A1 - Ciorogarla - Darvari - Tantava - Gradinari.
Distanta pana la Soseaua de Centura (prin Domnesti): cca 19-20 km. Distanta pana in centrul orasului Bucuresti: cca 25 km.
Despre localitatea Gradinari:
-Asezarea geografica: localitatea se afla situata in nord-vestul judetului Giurgiu, la sud-vest de Bucuresti, la o distanta de 25 km de Bazinul Hidrografic Arges.
-Populatie: 3.750.
-Activitati specifice zonei: cultivarea cerealelor și a legumelor si cresterea animalelor.
-Activitati economice principale: extractia de agregate de rau (balastiere) si prelucrarea lemnului.
-Obiective turistice: zona de agrement raul Arges, lacul de acumulare Ilovat.
-Cai de comunicatii rutiere si feroviare (CFR Bucuresti-Craiova si acces la Autostrada Bucuresti-Pitesti)
-Alimentare cu apa in sistem centralizat.
-Proiecte de investitii: retea de canalizare ape uzate; retea distributie gaz metan; modernizare prin asfaltare a retelei de drumuri stradale; realizarea a doua parcuri - zone verzi, pe o suprafata de 8,5 ha.
-Strada principala (DJ 130): asfaltata.
Vila este amplasata stradal, pe strada principala (drum comunal/DJ 130) la cca 900m de la intrarea in localitate si de la podul peste raul Arges, relativ in centrul localitatii.
Vila este o constructie relativ recenta - 1996, construita pe o suprafata de teren ultrageneroasa de 5.998mp, cu o deschidere stradala de 24,37m. Vila este ridicata pe 2 niveluri (parter, etaj si pod) pe o structura de beton armat cu pereti de umplutura de caramida si cu acoperis cu invelitoare de tabla de aluminiu. Peretii exteriori sunt termoizolati cu un strat de polistiren de 10cm. Suprafata total construita a vilei este de 165,22mp.
Compartimentare:
-parter(suprafata totala = 99,95mp): living(52,12mp) cu deschidere spre o terasa/peron acces generos(27,22mp), bucatarie(10,6mp), baie(6,82mp), camara(1,62mp) si vestibul acces cu centrala termica(1,62mp);
-etaj(suprafata totala = 65,77mp): 2 camere/dormitoare(22,84mp si 16,69mp), baie(6,86mp), casa scarii(13,6mp) si 2 balcoane(3,82mp si 1,96mp).
Amenajari/dotari interioare: livingul placat cu parchet laminat; pardoselile in camere placate cu parchet lemn masiv - stejar; pardoseli placate cu gresie in bucatarie, bai, camara, vestibul, balcoane si terasa; pereti placati cu faianta in bucatarie si bai; zugraveli lavabile; scara interioara din lemn masiv - stejar; tocaria interioara din lemn masiv; tocaria exterioara termopan; sistem de alarma; usa metalica; semineu functional pe gaz; centrala termica.
Mobilata si utilata complet, mobilierul realizat din lemn masiv, modern si functional.
Garajul, ca si constructie anexa, are o suprafata totala de 42mp, construit din caramida si acoperit cu tabla de aluminiu. Compartimentare garaj: la subsol - pivnita; la nivelul solului - garajul propriu-zis si o magazie ca incapere separata. Capacitatea garajului: 1 masina. Suplimentar, pe platoul betonat din fata garajului/spatele vilei pot fi parcate 2-3 masini.
Despre curte:
-curtea este compartimentata in 3 unitati distincte;
-partea din stanga aleii de acces spre vila pana la capatul proprietatii este impadurita de catre proprietar cu arbori care acum au cca 15 ani;
-partea frontala a vilei cuprinde un gazon delimitat de aleea de acces, de fatada/peronul de acces al vilei si de limita/gardul proprietatii. In aceasta portiune de gradina exista o fantana arteziana functionala, flori si alea betonata spre vila;
-in partea din spate a vilei, delimitata de suprafata impadurita, de platoul de parcare/garaj si de limita /gardul proprietatii este o livada de o larga diversitate de pomi fructiferi pe rod(meri, peri, visini, nuci, gutui, caise);
-aleea de acces dinspre strada este pietruita si delimitata de un zid verde format din arbori de tuia de cca 2m inaltime.
In partea din spate a vilei se afla rezervorul de Butan Gaz de 1.750L izolat prin gard de protectie din plasa sarma.
Utilitati existente pe proprietate: retea de energie electrica, rezervor Butan Gaz 1.750L, apa curenta + put de adancime.
Utilitati in proiect comunal: gaze si canalizare.
Intreaga proprietate este imprejmuita:
-stradal cu gard caramida 2m cu cornisa tigla, porti acces auto/pietonal din tabla si ancadratura metalica;
-celelate 3 laturi, gard lemn, sipci.
Vila este retrasa fata de strada de care o despart cca 50m si izolata fata de vecini prin perdeaua de arbori si pomi, totul conferindu-i conditii ideale de relaxare intr-un mediu intim, nepoluat fonic.
Vila fost construita cu proiect, aprobare, are cadastru, este intabulata si cu impozitul pe proprietate la zi.


Preț vînzare: 99.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!