Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Kiseleff - zona Str. Barbu St. Delavrance
ID: 20884
Amplasament:
apartamentul este situat in selecta zona a Bulevardului si a Parcului Kiseleff, pe strada Barbu Delavrancea, langa Consulatul Italiei.
Vecinatati :
Parcul Kiseleff este situat exact vis-à-vis de apartament asigurandu-i acestuia o perspectiva deosebita. Deasemeni, zona este deosebit de linistita cu un aer de mijloc de secol XX.
Bulevardul Kiseleff si imprejurimile sale este locul unde isi au sediile numeroase ambasade si consulate (U.S.A.,Rusia, Venezuela, Pakistan, Consulatul Italiei), resedinte oficiale pentru personal diplomatic, firme de prestigiu (ING Bank-sediul central, de ex.).
La mica distanta se afla sediul sediul Guvernului, si Muzeele Taranului Roman, Antipa si Muzeul National de Geodezie.
Deasemeni, in zona sunt numeroase hoteluri cu grad mare de clasificare (Triumf, Helvetia, Piccolo Mondo).
Distante :
distanta fata de Bd. Kiseleff este de cca 125m, fata de Piata Victoriei de cca 850m (unde este si importantul nod de trafic al metroului, Magistrala 1 si 2), Parcul Herastrau si Bd.Dorobanti se afla la cca 1,1km si Bd. Aviatorilor la cca 450m.
Detalii despre apartament:
Apartamentul este penthouse-ul (mansarda) intr-un imobil construit in 1940 ridicat pe 5 niveluri (demisol, parter, 2 etaje si mansarda).
Imobilul este o constructie cu structura si plansee din beton armat si peretii exteriori si de compartimentare din caramida. Starea imobilului este foarte buna.
Apartamentul consta din living, 3 dormitoare, birou, 2 grupuri sanitare, bucatarie, hol, culoar si terasa. Suprafata totala este de cca 170mp din care terasa are cca 30mp.
Amenajari interioare de cea mai buna calitate la standard lux :
placari in spatiile de trecere, bucatarii, bai si grupuri sanitare cu gresie si faianta, tocaria interioara din lemn masiv, unele usi de tip glassvand, tocaria exterioara din lemn, usile de acces din lemn masiv, zugravelile interioare cu vopseli lavabile, instalatiile sanitare si electrice noi, calorifere noi. Instalatia de incalzire a apartamentelor este centrala comuna a imobilului, o centrala Wiesman.
Nemobilat, doar bucataria mobilata si utilata complet.

Chirie: 1.350 euro/luna.

Preț închiriere: 1.350 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!