Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Damaroaia-Jiului
ID: 20963
Amplasare: imobilul de birouri este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, in cartierul Damaroaia, stradal pe str. Jiului la intersectia ei cu str. Natatiei.
Acces: dublu, stradal.
Vizibilitate/expunere: maxima.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 331; troleibuze - 65, 86; tramvaie - 24;
-metrou: statia Jiului.
Imobilul de birouri, relativ recent construit - anii 2000, este ridicat pe o suprafata totala de teren de 720mp cu dubla deschidere: 33,8m la str. Natatiei si 13,02m la str. Jiului.
Imobilul este ridicat pe 4 niveluri (subsol, parter si 2 etaje) cu o amprenta la sol de 225mp, suprafata total construita de cca 1.100mp si suprafete per nivel de cca 250mp. Curtea libera, placata cu dale, cu destinatia de parcare, are suprafata de 470mp.
Pentru inchiriere, in acest moment, etajele 1 si 2: fiecare etaj are o suprafata utila in jur de 250mp, sunt construite aproximativ identic, fiecare spatiu este pretabil pentru activiate de notariat, clinica medicala, firme IT, consultanta, birouri ,banca, etc.
Etajul 1 este oferit complet mobilat pentru activitate de birou dar nu este exclusa nici varianta inchirierii spatiului nemobilat. Etajul 2 este liber si poate fi folosit inclusiv ca apartament, cu destinatie locuinta.
Fiecare spatiu are in dotare: bucatarie complet mobilata si dotata cu aparatura Franke; 3 bai pe fiecare etaj.
La etajul 2 (construit identic cu etajul 1, dar nemobilat) sunt 4 incaperi mari (intre 30mp si 50mp fiecare): dormitor, camera de zi, living si bucatarie foarte mare - pretabil resedinta familie expati.
Finisajele includ materiale moderne: placari cu gresie, faianta, parchet; usi sticla marca Dorma Germania; pereti caramida sticla; baterii Grohe; radiatoare cu elementi individuali Germania + centrala termica de mare putere Wiessmann; tamplarie termopan aluminiu marca Alumil Grecia; plase antiinsecte; aparate aer conditionat Fujitshu Japonia; sistem de supravegere video - interior si exterior.
Cladirea are paza asigurata 24/24h si este racordata la toate utilitatile: canalizare, gaze, apa, electricitate, cablu TV, internet.
Pentru fiecare etaj sunt alocate cate 2 - 3 locuri de parcare (costuri incluse in chirie).
Exista si varianta vanzarii integrale a imobilului (suprafata construita aproximativ 1.100mp).

Chirii:
-etaj 1: 12 euro/mp/luna + TVA (3.000 euro/luna + TVA);
-etaj 2: 10 euro/mp/luna + TVA (2.500 euro/luna + TVA).
Pret: 1.450.000 euro + TVA.

Preț vînzare: 1.450.000 €.
Preț închiriere: 2.500 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!