Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Pallady-Str. Vitioara
ID: 20970
Amplasare: vila este situata in partea de Est a orasului, in sectorul 3, pe str. Vitioarei.
Acces: dinspre intersectia Bd. Camil Ressu cu Bd. Nicolae Grigorescu si cu Bd. Th. Pallady, la dreapta pe Bd. Nicolae Grigorescu apoi la stanga pe str. Prevederii si apoi la dreapta pe langa ansamblul A.N.L.
Vila este o constructie noua, 2009, amplasata pe un teren cu suprafata totala de 200mp (cu 2 deschideri stradale, de 20m si 10m). Infrastructura zonei, completa: retele de apa, canalizare, curent, gaze, strada asfaltata.
Vila are o amprenta de 90mp cu o suprafata total construita de 270mp, este din caramida porotherm, izolata cu polistiren 10cm la exterior, austrotherm extrudat de 3cm la interior, deci - dubla izolatie, grosime perete final 48cm. Este acoperita cu tabla Lindab originala. La interior, peretii sunt placati cu rigips, toate intalatiile sanitare si termice sunt marca Romstal. Este echipata cu centrala Ferroli de 27,5kw si boiler Ferroli pt. apa menajera. Finisajele interioare sunt din gama high-end (Gardenia Orchidea, Marazzi, Cesar), toata gresia si faianta, parchetul si usile import Italia, piese de decor unicat cu pietre Svarowski. Mobilierul din bai este Nova Bagno un mobilier extrem de scump....
Compartimentare: parterul este compartimentat in living, baie, bucatarie, dining, terasa; etaj1: sunt 2 dormitoare si 2 bai, terasa; etaj 2: open space, se finiseaza la cerere.
Casa este finisata in proportie de 90%, restul urmand sa se finiseze la cerere (respectiv etajul 2 si culoarea casei).
Se accepta si schimburi cu apartamente sau garsoniere plus diferenta.

Preț vînzare: 2.229.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!