Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Ștefan cel Mare - zona Central Park
ID: 21111
Amplasare: apartamentul este situat in ansamblul Central Park, cu acces dinspre str. Dinu Vintila sau dinspre Aleea Circului.
Ansamblul se desfasoara pe o suprafata totala de 28.000 mp fiind compus din 11 scari asamblate in trei cladiri - Lotus, Iris si turnurile Gemeni. Regimul de inaltime este de P+10 si P+11 etaje. In subteranul ansamblului se afla doua subsoluri destinate garajelor. De asemenea in cadrul acestor subsoluri se afla amplasate spatii pentru aparare civila, spatii pentru doua posturi de transformare precum si spatii auxiliare/utilitare.
Ansamblul dispune de un parc privat amenajat in spatiul din centrul terenului pe care sunt amplasate cele trei cladiri care compun complexul rezidential. Accesul catre apartamente se poate face atat dinspre partea carosabila cat si dinspre gradina sau garajul subteran. Accesul in incinta complexului este controlat prin sisteme electronice de siguranta. Accesele in incinta perimetrului de proprietate al Condominiului sunt atat pietonale cat si destinate autoturismelor.
Pentru asigurarea unei paze eficiente, condominiul este deservit in permanenta de 4 posturi: 2 posturi fixe, amplasate la portile de acces in interiorul incintei, un post mobil de patrula si un post monitorizare video.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi, diafragme, grinzi si plansee din beton armat dimensionate in conformitate cu legislatia si normativele in vigoare. Nodul de circulatie pe verticala de la fiecare scara este prevazut cu o scara si 2 lifturi Schindler (Elvetia), cu statii la fiecare etaj si subsoluri, avand viteza de 1m/s. Scarile sunt independente din punct de vedere al structurii de rezistenta - prin crearea de rosturi antiseismice si de dilatare. La parterul Gemenilor sunt prevazute spatii de agrement.
Fiecare apartament are contorizare individuala pentru apa, caldura si energie termica/electrica. Cladirile sunt prevazute cu izolatie fonica si termica.
Descriere apartament:
Apartamentul cu 3 camere este situat la etajul 6/11 si dispune de o terasa proprie de mari dimensiuni cu vedere panoramica catre parcul din centrul complexului rezidential de lux Central Park. La achizitia apartamentului panorama a fost special aleasa pentru liniste si confort, departe de aglomeratia urbana. Suprafata totala este de 140,7mp iar cea utila este de 124,37mp.
Compartimentare: living(36,26mp), 2 dormitoare(21,41mp si 17,37mp), bucatarie open space(12,36mp), 2 bai identice ca marime(8,14mp fiecare), 2 holuri identice ca marime(6mp fiecare), vestibul(8,33mp) si terasa(16,33mp).
Apartamentul dispune de parcare proprie in garajul subteran al complexului rezidential precum si de zona de parcare, langa parc, pentru oaspeti.
Design-ul, ales de un designer de interioare, este unul simplu si elegant care se preteaza unei game variate de gusturi si preferinte. Apartamentul dispune de un sistem modern si inteligent de iluminare din gama Trancent cu mecanism electronic de control prin atingerea usoara a suprafetei de sticla a panoului de comanda pentru lumina si jaluzele. Comanda iluminatului se poate face atat manual, cat si de la distanta prin intermediul telecomenzii. Aparatele de iluminat confectionate din sticla de Murano sunt din gama Cubi fiind echipate cu surse halogen sau cu lumina incandescenta. Gresia si faianta sunt furnizate de firme de renume din lume precum Saloni, Peronda, Althea Ceramica, Marazzi, Artceram Italia iar parchetul este furnizat de Costa Mit. Climatizarea in interiorul apartamentului se face prin intermediul unui modern si inteligent sistem de climatizare furnizat de unul din producatorii de top din lume.
Iluminare apartament: intrerupatoarele si variatoarele sunt din gama Trancent cu mecanism electronic, rama de aluminiu si fata din sticla.
Tehnologia cea mai moderna si un design multipremiat caracterizeaza produsul Trancent - primul buton de sticla din lume. O atingere usoara a suprafetei de sticla si lumina se reduce in intensitate, se stinge sau se aprinde ori jaluzelele se pun in miscare.
Comanda iluminatului se poate face atat manual cat si de la distanta prin intermediul telecomenzii. Telecomanda are display digital si poate controla atat iluminatul prin sistemul radio cat si TV, DVD, DVDR, VCR, SAT prin sistemul infrarosu.
Prizele sunt din aceeasi familie si culoare - aluminiu si rama din sticla. Aparatele de iluminat sunt din gama Cubi, in varianta suspendata sau aplicata. Sunt confectionate din sticla de Murano, baza din metal si sunt echipate cu surse halogen sau cu incandescenta.
Baia principala: in baia principala se gaseste o generoasa cada Jacuzzi. Bateriile Supergrif poarta semnatura cunoscutului designer minimalist Antonio Miro. Obiectele sanitare Althea si Artceram vin sa completeze ambientul, pastrand stilul deja folosit.
Baia secundara: ambient intim, cu forme curbe definitivate de aranjarea potrivita a placilor ceramice. Veti gasi aici branduri ca Noken (parte a grupului Porcelanosa, cel mai important producator din Spania de placaje ceramice, obiecte sanitare, mobilier de baie si accesorii), Mapini sau Franju, cabina dus varf de gama.
Dotari bucatarie: bucataria ofera un grad ridicat de confort prin dotarile de lux de care dispune. Echipamentele de ultima ora furnizate de producatorii de top din domeniu. Bucataria este echipata cu un cuptor conventional Franke si unul cu microunde Franke, plita Ariston, hota Franke, chiuveta Franke, masina de spalat vase Franke, cafetiera Franke, frigider incastrabil Franke si o minicrama Franke pentru vinuri.
Bucataria este gandita ca un spatiu deschis care se integreaza perfect cu living-ul de mari dimensiuni.
Detalii tehnice bucatarie:
-cuptor cu microunde FMW 250 XS Franke/cuptor cu grill (capacitate 25 l; putere microunde: 900W; 7 nivele; putere grill: 1000W; suprafata interioara: otel inox; platan rotativ intern diametru: 270 mm; diametru maxim utilizabil: 314 mm; programator electronic, timer 95 minute, ceas digital; lumina interna);
-cuptor conventional KU-99 Franke/cuptor din seria Kubus (clasa energetica: A; functii: 9 functii; iluminare cuptor: da; ventilator tangential: da; tip alimentare: electric; volum cuptor: 57 litri; culoare: inox);
-plita multifunctionala 75 cm. PH 741 RQO GH Ariston (4 arzatoare pe gaz din care un arzator cu 2 inele de ardere
si reglare independenta de la 0,4-5 kW; suprafata vitroceramica cu 2 zone de gatire radiante; dispozitiv de siguranta impotriva scurgerilor accidentale de gaz; aprindere electronica cu o mana; dimensiuni de incorporare la fel ca la plita de 60 cm; inox cu gratare din fonta - GH);
-hota Franke - performante la viteza maxima;
-alte accesorii.
Apartamentul este mobilat complet, luxos.
Garajul: apartamentul beneficiaza de loc rezervat de parcare in subteran iar acesul catre apartament se poate face si din acest parcaj avand la dispozitie scara sau unul din cele doua lifturi ale fiecarui tronson. Intrarea este controlata prin sisteme electronice de siguranta.
Parcarea subterana este ventilata mecanic pentru mentinerea concentratiei de CO sub 50ppm. Sistemul de ventilatie este conectat la dispozitivul de detectie a CO din garaj care analizeaza concentratia de CO si pune in functiune ventilatoarele de introducere si evacuare cand concentratia depaseste valorile admise. Sesizoarele de noxe se prevad in incinta parcajului astfel incat sa previna aparitia situatiilor dificile, in orice moment al functionarii parcajului. La cele doua intrari in parcaj s-au prevazut perdele de aer electrice.

Pret: 260.000 euro.

Preț vînzare: 260.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!