Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Lac Snagov-Izvorani
ID: 21139
Amplasare: proprietatea este situata in selecta zona rezidentiala din jurul Lacului Snagov, in partea de Nord a acestuia, in localitatea Izvorani, pe malul lacului si v.a.v. de Complexul Olimpic.
Acces: dinspre DN 1, prin Izvorani.
Proprietate de exceptie intr-un amplasament mirific, cu toate facilitatile zonei: sosea asfaltata in jurul proprietatii pe doua laturi, cca 150 metri, deschideri la apa pe doua laturi 26m si 28m in golf privat, maluri sistematizate in beton gen faleza si acostaj pentru ambarcatiuni de mare capacitate. Posibilitati nelimitate de activitati sportive si de relaxare in C.O.R. (tenis interior/exterior, piscine olimpice, sali de forta, teren fotbal - basket, etc, sporturi nautice, calarie, off road).
Alte utilitati ale proprietatii: 220/380V din trafo proprietate, retea gaze, retea cablu/internet.
Proprietatea se desfasoara pe o suprafata totala de teren de 4.000mp cu dubla deschidere(debarcader) la lac(golf privat) de 26m si 28m. Vila, o constructie relativ recenta - 1997(modernizata in 2010 - instalatii sanitare, centrala termica, instalatii electrice, izolatii, tencuieli, finisaje, pardoseli, tamplarie, terase, pavaje, sistematizare lac si faleza, etc)este ridicata pe 3 niveluri (parter, 2 etaje si pivnita) avand o suprafata desfasurata de 360mp. Structura (fundatii, stalpi de rezistenta, plafoane) este din beton armat iar peretii de umplutura interiori/exteriori sunt din caramida porotherm. Acoperisul are invelitoare din tigla.
Compartimentare:
-subsol: pivnita cu spatiu tehnic (hidrofor) si zona depozitare;
-parter: salon cu iesire spre piscina si terasa acoperita, sala de mese, veranda cu vedere si terase spre lac, bucatarie, baie de serviciu, camera tehnica pentru centrala termica;
-etaj 1: 4 dormitoare cu pardoseli cu parchet lemn masiv, 4 balcoane/terase cu pardoseli de gresie (cu vedere spre lac), 2 bai cu pardoseli de gresie si pereti placati cu faianta de lux Italia;
-etaj 2: 1 salon mare pentru petreceri (cu vedere spre lac) cu pardosea cu parchet lemn masiv, dormitor cu pardosea cu parchet lemn masiv, baie cu pardosea de gresie si pereti placati cu faianta de lux Italia, camera de depozitare.
Amenajari/dotari exterioare: piscina cu terasa acoperita si dus, curte zona verde, terasa veranda, 2 locuri parcare, ponton betonat cca 54x2 metri, 2 magazii anexe pt depozitare.
Teren liber de 3.500mp pretabil pentru constructii suplimentare, rezidential sau comercial.
Variante de vanzare:
-vila + teren 1.000mp: 250.000 euro;
-vila + teren 4.000mp: 450.000 euro.

Preț vînzare: 250.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!