Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Snagov-Izvorani
ID: 21149
Amplasare: proprietatea este situata in selecta zona rezidentiala din jurul Lacului Snagov, in partea de Nord a acestuia, in localitatea Izvorani.
Acces: dinspre DN 1, prin Izvorani.
Proprietate de exceptie amplasata pe 7.000mp de amenajari peisagistice deosebite, un adevarat parc cu plante si copaci, vegetatie dezvoltata ajunsa la maturitate, aleei betonate sau pavate, 3 cladiri pentru locuit, pavilioane si terase pentru petreceri, cladire tehnica/depozit, piscina, elesteu si colina cu alei, brazi si cascade de apa. O colectie impresionanta plante, arbusti, copaci deosebiti, maturi, garduri vii inalte pentru discretie si intimitate totala.
Corpuri de cladire:
1. Cladirea principala, cu 2 niveluri(parter si etaj) cu o suprafata construita desfasurata de circa 350mp, dispune de garaj si spalatorie, camara cu un mic subsol, salon de zi cu semineu, salon de masa, bucatarie, un grup sanitar la parter si de patru dormitoare si doua bai la etaj.
2. Cladirea secundara, cu 2 niveluri(parter si etaj), cu o arhitectura deosebita a fost conceputa pentru a gazdui oaspeti sau petreceri vara si este compusa din salon cu bucatarie deschisa si baie la parter si etaj mansardat deschis spre parter cu dormitor. Suprafata totala construita este de circa 150mp.
Ambele cladiri, 1 si 2, au fost realizate intre 1998 si 2000, sunt solide, structura de beton armat si caramida, in stare foarte buna.
3. A treia cladire este una rustica, realizata din pe structura de beton armat cu umplutura de caramida, imbracata in lemn si acoperita cu stuf. Desi dispune de toate facilitatile unei cladiri moderne (baie, bucatarie) este realizata intr-un stil taranesc si serveste gazduirii oaspetilor sau personalului. La parter se afla o camera de zi/dormitor, o baie si o bucatarie in timp ce la etaj se afla un mic salon si un dormitor. Circa 150mp.
Alte constructii anexe asigura spatii de depozitare, garaje, spatii tehnice generoase si foarte utile:
4. Constructie lemn P+1, cca 200mp, cu destinatie garaj, depozitare, dotata cu toate facilitatile si racorduri pentru a fi usor transformata in locuinta pt personal de serviciu (2 dormitoare si baie la etaj; garaj, atelier reparatii, depozitare, bucatarie, camera la parter).
5. Constructie beton si caramida de cca 16mp: spalatorie, depozitare si statie hidrofor de mare capacitate.
6. Constructie beton si caramida: punct electric cu generator de serviciu.
7. Constructie lemn acoperita cu tigla: pavilion de vara cca 20mp.
8. Constructie lemn acoperita cu tigla: pavilion de vara cca 15mp.
9. Constructie lemn acoperita cu tigla: pavilion de vara cca 10mp.
10.Constructie lemn acoperita cu tigla: pavilion de vara cca 10mp.
11. Constructie caramida si beton : bucatarie de vara cu gratar, masa de lucru, chiuveta.
12. Constructie lemn : ponton terasa pe elesteu.
Proprietatea este integral iluminata, dispune de trei fose antiseptice de mari dimensiuni, o statie hidrofor de mare capacitate, energie electrica 220/380V, retea gaze, mai multe linii telefonice, internet si cablu tv, sistem alarma supraveghere audio-video wireless si internet acoperind intreaga proprietate cu circa 20 de camere de luat vederi in infrarosu pentru noapte, system DVR si wireless, proiectoare pe led solare cu senzori de miscare si actionare zi/noapte.
Conceputa pentru a petrece timpul in aer liber, aceasta proprietate este una din cele mai frumoase si valoroase resedinte de vara din Izvorani-Snagov prin amenajarile sale peisagistice.
Proprietate foarte bine structurata de asa maniera incat poate fi transformata intr-un complex rezidential prin circa 2-3 constructii suplimentare P+1/P+2, sau cu destinatie comerciala gen turism, centru ingrijire batrani, etc.
Evaluata/expertizata initial la circa 1.600.000.

Preț vînzare: 550.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!