Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Kiseleff - zona Str. Emanoil Porumbacu
ID: 21179
Amplasare: apartamentul este situat intr-una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale ale Bucurestiului, intre cele doua bulevarde exponentiale ale orasului - Aviatorilor si Kiseleff, pe str. Emanoil Porumbacu. Situat in zona centrala a capitalei, apartamentul se afla in imediata vecinatate a celui mai mare parc din Bucuresti, Parcul Herastrau, si la mica distanta de Parcul Kiseleff.
Acces:
-dinspre Bd. Aviatorilor prin strazile Dr. Ion Cantacuzino sau Virgil Draghiceanu;
-dinspre Bd. Kiseleff prin str. Ion Mincu;
-dinspre Bd. Maresal Prezan.
Despre zona:
Zona este rezidential exclusivista si pastreaza, aproape in totalitate, farmecul inceputului de secol XX atat prin stilul vilelor si imobilelor cat si prin strazile linistite. Predomina vile monumentale inconjurate de gradini, vile cu arhitectura variata acoperind o multitudine de stiluri. Deasemeni, se face simtit si stilul modern, contemporan, printr-o multitudine de imobile nou construite pozitionate in clasa de lux sau premium. Este deasemeni zona ambasadelor si consulatelor sau zona in care se afla sediile multor institutii. Nu lipsesc parcuri(Kiseleff, Herastrau), banci si alte institutii financiare, supermarket-uri, piata(Dorobanti), reprezentante, magazine, baruri/restaurante/cafenele.
Despre imobil:
-constructie noua - 2000, ridicata pe 7 niveluri (subsol, parter si 5 etaje);
Structura de rezistenta:
-fundatii si suparastructura: cadre de beton armat conform standardelor romanesti in vigoare;
-inchideri exterioare: zidarii de caramida 250mm;
-compartimentari interioare: zidarii de caramida 125mm;
-izolatii si hidroizolatii: membrane bituminoase si polistiren la balcoane si terase.
Apartamentul cu 3 camere este situat la etajul 2, este decomandat si are o suprafata totala de 131,7mp si o suprafata utila de 105,82mp.
Compartimentare: living(25,06mp), 2 dormitoare(21,97mp si 15,88mp), bucatarie(11,06mp), 2 bai(8,18mp si 3,78mp), hol(7,5mp), vestibul(12,39mp), terasa(22,14mp) si balcon(3,74mp).
Apartamentul este mobilat si utilat complet, modern, dispunand de centrala proprie si unitate de aer conditionat in fiecare camera. Beneficiaza de loc de parcare in garaj subteran.

Preț închiriere: 1.200 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!