Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Tineretului - zona Asmita Gardens
ID: 21187
Amplasare: ansamblul rezidential este situat semicentral, in sectorul 4 (la confluenta acestuia cu sectorul 3), pe Splaiul Unirii la intersectia lui cu Sos. Mihai Bravu/pod Mihai Bravu.
Acces:
-principal: dinspre Splaiul Unirii, pe langa Corpul Administrativ;
-secundar: dinspre intersectia/sensul giratoriu Sos. Mihai Bravu cu Calea Vacaresti.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 133, 312, 313, 381, 634;
-metrou: satia Gh. Sincai (4 statii R.A.T.B. distanta), statia Timpuri Noi (2 statii R.A.T.B. distanta), statia Mihai Bravu/Dristor 1 (1 statie R.A.T.B. distanta) sau Piata Sudului (3 statii R.A.T.B. distanta).
Vecinatati:
-Parcul Tineretului si Parcul Copiilor, v.a.v.;
-fostul Lac Vacaresti;
-Sala Polivalenta si Palatul Copiilor, v.a.v.;
-reprezentanta Mercedes, reprezentata Toyota, reprezentanta Mazda, reprezentanta Dacia/Renault, Autovit;
-Cora Sun Plaza;
-piata Sudului/BIG Berceni (cu viitorul sediu central Supermarket/Mega Image - in constructie, 3 statii R.A.T.B. distanta), piata Norilor (4 statii R.A.T.B. distanta), piata Timpuri Noi (3 statii R.A.T.B. distanta);
-3 facultati (Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir, Nicolae Titulescu).
Despre ansamblu:
Constructia intregului ansamblu format din 7 blocuri turn a inceput in 2007 si s-a finalizat in 2011.Cele 7 turnuri de S+P+16/20/24E ce alcatuiesc ansamblul sunt situate pe o suprafata de 27.000mp si ofera 758 apartamente de tip studiouri/garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Fiecare turn are propriile spatii de parcare subterane (pentru proprietari) sau supraterane (pentru oaspeti) si terasele amenajate pentru o destinatie ulterioara comercial (cafenea/terasa/gym, etc). Ansamblul are loc de joaca pentru copii, un viitor spatiu comercial de cca 6.000mp, are asigurata paza non stop.
Detalii tehnice despre turnuri/blocuri:
Fundatia este formata dintr-un radier din beton armat de 1.5- 2.0 m grosime dispus pe o serie de 225-277 piloti forati din beton armat avand urmatoarele caracteristici: aprox. 15 m adancime, 88-118 cm diametru in functie de inaltimea cladirii. Se poate face o paralela cu un arbore avand un sistem de radacini adanc incastrat in pamant. In Romania, un proiect similar este Alpha Bank(Bd. Ion Mihalache 15).
Structura este tip tub in tub sau tub dublu, fiind compacta si simetrica prezentand quasi-simetrie dupa 4 axe, doua mediane și doua diagonale. Distributia judicioasa a materialului structural in mod uniform pe două contururi, unul interior si altul perimetral a permis obtinerea unor caracteristici de vibratie foarte avantajoase. De asemenea, sistemul structural tub in tub confera pentru apartamente o suprafaaa complet libera intre tubul exterior si cel interior de aproximativ 480 mp pe nivel, iar din punct de vedere al capacitatii de rezistenta si rigiditate realizaeaza o structura cu mari rezerve de siguranta in cazul solicitarilor seismice.
Sunt primele cladiri din Romania, cu aceasta strucutura, iar in lume un exemplu ar fi Cladirea Petronas Tower. Se mai foloseste in toate tarile avansate din punct de vedere al proiectarii antiseismice: Japonia, Noua Zeelanda, SUA, Mexic.
Despre apartament:
apartament cu 4 camere situat la etajul 2/16. Apartamentul este decomandat, are suprafata totala de 176,19mp si o suprafata utila de 138,19mp. Are in compunere: living spatios si luminos, bucatarie inchisa, 2 bai pe hol (una cu cada si alta cu cabina de dus), doua dormitoare pentru copii, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, hol cu debara, terasa spatioasa (38mp) cu 3 iesiri.
Amenajari/dotari interioare: apartamentul este mobilat complet in 3 camere din 4, aer conditionat cu panou de comanda in perete in fiecare camera, aparatura electrocasnica inclusa in pret, parchet laminat, termopane aluminiu Schuco, gresie, fainata, tapet - apartamentul este impecabil, poate fi locuit imediat, fara amenajari suplimentare.
Un loc de parcare suprateran este inclus in pret.

Preț vînzare: 199.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!