Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Sibiu - cartier - - zona Paltinis
ID: 21203
Amplasare: pensiunea este situata in judetul Sibiu, in statiunea turistica Paltinis, langa partia de schi Arena Platos.
Despre statiune:
Statiunea Paltinis este situata la 32km de Sibiu si este legata de oras printr-o sosea modernă care strabate un peisaj de vis. Conditiile de schi sunt excelente incepand din decembrie si pana in aprilie. Partiile din statiune sunt accesibile pentru toti impatimitii sporturilor de iarna. Din nucleul initial de vile statiunea conserva Casa turistilor(1894), Casa medicilor(1895), Sala Monaco(1898) si inca o vila, toate declarate monumente istorice. Un important obiectiv turistic in statiune il constituie Schitul, o biserica de lemn ridicata in deceniul trei al secolului XX unde se afla mormantul filozofului roman Constantin Noica.
Pensiunea este amplasata pe un teren cu o suprafata de 1000mp cu o deschidere de 40ml la strada, acces cu doua intrari, teren in panta usoara, priveliste minunata catre Muntii Cindrelului si Muntii Fagarasului.
Constructia este la rosu, compartimentata in interior, cu geamuri termopan deja puse. Are 12 camere, dintre care 8 dormitoare fiecare cu balconul si baia lui, un living de 65 mp, camera echipamente de schi, camera de relaxare, spatiu special pentru semineu. Cladirea este racordata la reteaua electrica existenta, este prevazuta cu fosa septica, are in apropiere(20m) sursa pentru alimentare cu apa potabila, are ca si dotare un rezervor de 4000 litri pentru apa menajera (alimentare pluviala).
Lucrari de executat: termoizolare si tencuire exterioara; gletuiri si tencuieli interioare; placari pardoseli; placari pereti; realizare instalatii interioare; montat tocaria interioara.
Estimare incadrare turistica: 3, max. 4 margarete.
Oportunitate deosebita pentru dezvoltarea unei afacei prospere.

Preț vînzare: 62.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!