Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Kiseleff - zona Str. Clucerului
ID: 21210
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, in zona imediat limitrofa Sos. Kiseleff/Arcului de Triumf, pe str. Clucerului, la intersectia ei cu str. Nicolae Racota.
Acces:
-dinspre Sos. Kiseleff/Arcul de Triumf prin Bd. Maresal Averescu, sau prin str. Pictor D. Mirea sau prin str. Docentilor;
-dinspre Bd. Ion Mihalache pe langa Piata 1 Mai sau prin Bd. Maresal Averescu si apoi prin str. Nicolae Racota.
Vecinatati: zona retrasa fata de aglomeratia citadina, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, avand in apropiere o piata (piata 1 Mai), un supermarket, un hypermarket (Mega Image), un centru spa & fitness (Bamboo) si aflandu-se la doar 15-20 de minute de Aeroportul International Henri Coanda. De asemeni, pe strada Clucerului se afla mai multe restaurante cu meniuri internationale, italian, libanez: Trattoria Il Calcio, Residence, Piccolo Mondo.
Imobilul, o constructie relativ recenta - 2006, abordeaza un look exterior cochet si variat ca forma, reusind sa realizeze o diversificare ingenioasa a spatiilor interioare. Apartamentul este situat la etajul 2/6, are suprafata totala de 171mp si suprafata utila de 130mp.
Compartimentare: livingul, in continuarea caruia se afla locul de luat masa si bucataria, cele trei dormitoare cu suprafete mari, respectiv 22mp, 18mp si 16mp, deservite de doua bai dintre care una cu jacuzzi si cealalta cu dus.
Apartamentul beneficiaza de o suprafata vitrata mare, placarea exterioara fiind executata cu materiale de ultima generatie. Avand o amplasare deosebita, acesta ofera un spatiu relaxant, confortabil, in care te poti detasa de agitatia contemporana, suspendat in timp si spatiu. Apartamentul are un design modern si finisaje de cea mai buna calitate. Bucataria este modern mobilata si dotata cu electrocasnice de ultima ora: combina frigorifica, masina de spalat vase, cuptor electric si plita vitroceramica.
Alocat apartamentelui, exista un spatiu in garajul din subsolul imobilului, cu rampa de acces degivrata si control al accesului cu telecomanda.
Apartamentul are cadastru si este intabulat.

Preț vînzare: 338.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!