Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Dorobanți - zona Str. Const. Aricescu
ID: 21300
Amplasare: imobilul este situat in selectul si exclusivistul cartier rezidential delimitat de Calea Dorobanti si de Calea Floreasca, pe str. Constantin Aricescu, mai aproape de Calea Floreasca.
Acces:
-dinspre Calea Dorobanti;
-dinspre Calea Floreasca prin spatele pietei, prin str. Banul Andronache.
Despre zona:
Zona este rezidentiala exclusivista care pastreaza, aproape in totalitate, farmecul inceputului de secol XX atat prin stilul vilelor si imobilelor cat si prin strazile linistite. Predomina vile monumentale inconjurate de gradini, vile cu arhitectura variata acoperind o multitudine de stiluri. Deasemeni, se face simtit si stilul modern, contemporan, printr-o multitudine de imobile nou construite pozitionate in clasa de lux sau premium. Este deasemeni zona ambasadelor si consulatelor sau zona in care se afla sediile multor institutii de stat(Guvern, Ministerul de Externe, sedii de partide). Nu lipsesc parcuri(Kiseleff, Herastrau), banci si alte institutii financiare, supermarket-uri, piata(Dorobanti), reprezentante, magazine, barurirestaurante/cafenele.
Imobil de birouri, constructie relativ noua(1997), ridicata pe 5 niveluri(demisol, parter, 2 etaje si mansarda) pe o structura de beton armat cu umpluturi de caramida termoizolata la exterior. Suprafata totala este de 350mp.
Compartimentare:
-demisol: 3 camere, hol, punct termic si casa scarii;
-parter: 3 camere, baie, hol si casa scarii;
-etaj 1: camera, bucatarie, baie, 2 case ale scarilor si balcon;
-etaj 2: 3 camere, baie, debara, casa scarii, balcon si logie;
-mansarda: camera mansardata, baie si casa scarii.
Amenajari/dotari interioare: dinisaje clasa premium; pardoseli placate cu parchet in camere; pardoseli placate cu gresie in bucatarie, bai, holuri, casa scarilor, balcoane; pereti placati cu faianta in bucatarie, bai; zugraveli lavabile; tamplarie termopan; centrala termica; unitati aer conditionat, retea PC.
Imobilul este nemobilat cu exceptia bucatariei - mobilata/utilat.
Chirie: 2.300 euro/luna.

Preț închiriere: 2.300 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!