Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Poiana Narciselor
ID: 21436
Amplasare: apartamentul este situat ultracentral, pe str. Poiana Narciselor, langa Parcul Cismigiu si Conservator.
Acces: atat dinspre str. Stirbei, dinspre Sala Palatului si dinspre str. Ion Brezoianu.
Vecinatati directe: Palatul Regal si Muzeul de Arta al Romaniei; Sala Palatului; hotelurile Radisson si Hilton Athenee Palace; bisericile Lutherana, Alba si Cretulescu; Catedrala Sf. Iosif; Atheneul Roman; Biblioteca Academiei; Conservatorul; Parcul Cismigiu.
Apartamentul cu 4 camere, situat la etajul 4/6 al unui bloc interbelic. Imobilul a fost reconsolidat recent in regie proprie de catre proprietari.
Apartamentul este semidecomandat si are suprafata totala de 145mp. Configuratie: secretariat, meeting room, 1 birou separat, 1 camera mare in care se pot amplasa 3-5 birouri, 2 bai, 1 camera de depozitare, 1 spatiu pt. fumat/cafea etc.
Dotari: centrala cu gaze pentru incalzire proprie; 3 aparate de aer conditionat.
Amenajari: toate camerele au pardoseala cu parchet iar bucataria cu gresie, baile placate integral cu gresie si faianta de foarte buna calitate. La momentul inchirierii se preda cu o igienizare totala si cu revopsirea cu vopsea lavabila a peretilor, iar parchetul va fi din nou raschetat si paluxat.
Se inchiriaza partial mobilat sau fara mobila.
Standard: un spatiu impartit excelent pentru firma; birou contabilitate / audit; cabinet avocatura; notariat public; cabinet medical; cabinet stomatologic, etc.
Apartamentul se inchiriaza numai pe baza de contract inregistrat la ANAF. Se poate obtine acordul vecinilor pentru functionarea unei firme.
Chirie: 900euro/luna.

Preț închiriere: 900 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!