Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Ansamblul Greenfield
ID: 21443
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, langa Padurea Baneasa, in ansamblul rezidential Greenfield.
Acces:
-dinspre Sos. Bucuresti-Ploiesti/DN 1 de la podul spre Otopeni, prin Aleea Teisani si apoi prin Drumul Padurea Pustnicu;
-dinspre Sos. Bucuresti-Ploiesti/DN 1, pe Aleea Privighetorilor si apoi prin drumul de langa Gradina Zoologica, drum ce strabate padurea.
Despre Ansamblul Rezidential Greenfield:
Prima faza a proiectului Greenfield, dezvoltat in perioada 2006 - 2008 si vandut in proportie de 99%, se intinde pe o suprafata de 10 ha si cuprinde 34 de vile si 680 de garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere si apartamente cu 4 camere in blocuri cu 2 si 3 etaje. In cele 5 cartiere - Rubin, Topaz, Blue, Onix si Quartz - locuiesc deja peste 1.500 de proprietari.
Facilitati: campus Avenor College, bancomat, minimarket, locuri de joaca, teren de baschet, farmacie, terasa. Accesul in complex este securizat.
Cartierul/ansamblul este inconjurat pe 2 laturi de Padurea Baneasa.
In viitorul apropiat va exista si o linie de autobuze R.A.T.B. si o linie de metrou cu statiile de metrou Tokio, Washington si Paris din Magistrala 6, care va lega reteaua existenta din Capitala de Aeroportul Otopeni. Accesul in Greenfield se poate face fie cu masina personala, fie cu mijloacele de transport in comun – linia de autobuz 301 pana la Gradina Zoologica.
Apartament cu 3 camere situat la etaju 3/3. Apartamentul este decomandat si are suprafata totala de 118mp. Constructia este de tip vila, cu doua apartamente pe nivel, doua locuri de parcare, terasa si priveliste exclusiv spre padure, buncar antiatomic, acesta fiind singurul din complex si este folosit doar de locatarii acestui bloc.
Pret: 129.000 euro.

Preț vînzare: 129.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!