Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Calea Plevnei-Orhideea
ID: 21479
Amplasare: apartamentul este amplasat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, pe Calea Plevnei, in complexul Orhideea Gardens.
Acces: doua cai de acces din calea Plevnei (punct de reper fabrica de paine Plevnei).
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 105, 162, 163, 178;
-metrou: statiile Semanatoarea sau Gara de Nord.
Despre ansamblu:
-ansamblul este la cateva minute de mers pe jos de Carrefour Orhideea, de Gara de Nord, de Cotroceni, de cheiul Dambovitei si de Gradina Botanica;
-ansamblu delimitat cu gard de 2m inaltime cu paza si bariera la intrare 24h;
-acces cu card securizat si videointerfon la intrarea in bloc
-spatii verzi si loc de joaca pentru copii in cadrul ansamblului;
-acces la un Club SPA ultramodern de 2000mp avind sala de fitness si forta, sala de spinning, sala de aerobica, saune umede si uscate, camere spa relaxare si masaj, piscina pentru adulti si piscina pentru copii.
Apartament de 3 camere situat la etajul 5/S+D+P+12E, decomandat, avand o suprafata total construitta de 144mp si o suprafata utila de 120mp. Compartimentare: vestibul(5mp), living + bucatarie + sera open space(57mp), 2 dormitoare de cite 16mp fiecare, 2 bai de cite 4mp fiecare, 1 terasa(12mp). Apartament nou, complet mobilat si utilat (receptie 2009), etaj 5, 2 lifturi silentioase mari (Schindler), 3 camere luminoase cuprinzand: living cu fereastra tip vitrina termopan Low-E de 6m lungime complet mobilat, 2 dormitoare complet mobilate si utilate, 2 bai complet echipate(cu cada jacuzzi si cabina dus hidromasaj), 2 corpuri bucatarie de 2,30m si 2,20m complet echipate (chiuveta ,cuptor electric + plita gaze + hota –toate incastrabile marca Electrolux), frigider, aer conditionat, vestibul complet mobilat ,masina de spalat, televizor LCD. Tot mobilierul este nou avind marca Mobexpert.
Apartamentul are terasa si beneficiaza de contorizare individuala pentru: apa, energie termica, electrica; usa intrare metalica, video interfon, gresie si faianta import Italia, rulouri exterioare din aluminiu actionate electric, plasa antitantari, parchet laminat de trafic intens, televiziune digitala si High Definition cu posibilitatea de adugare orice canale noi de pe satelit , internet de mare viteza pe fibra optica si este foarte bine izolat termic, loc parcare subterana de 16mp –proprietate privata cu acces securizat si pazita 24h
Pret : 800 Euro/luna.

Preț închiriere: 800 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!