Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Str. Bradetului
ID: 21500
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Sud a orasului, in sectorul 4, in ansamblul rezidential Octopus Garden.
Despre ansamblul rezidential Octopus Garden:
Ansamblul rezidential Octopus Garden este amplasat la doar 3 km de Piata Unirii, intr-o zona de case, in apropierea Pietei Eroii Revolutiei, Soselei Giurgiului si Parcurilor Tineretului si Carol.
Zona este bine deservita din punct de vedere comercial si al institutiilor de invatamant, in vecinatate aflandu-se Scoala Gimnaziala George Bacovia, Scoala Nr. 188, Gradinita Ciupercuta, Piata Progesul si alte unități comerciale.
Transportul public este foarte bine reprezentat, statia de metrou Eroii Revolutiei fiind situata la doar 600 de metri. De asemenea, tramvaiele 4, 7, 25 si autobuzul 323 au statiile in imediata apropiere.
Ansamblul rezidential Octopus Garden este compus dintr-un bloc cu 6 scari, avand regim de inaltime S+P+8E si totalizand 157 apartamente, din care 2 garsoniere, 84 apartamente cu 2 camere, 48 apartamente cu 3 camere si 23 apartamente cu 4 camere. Constructia are structura de beton armat ce rezista la un cutremur de 9 grade, iar compartimentarile interioare sunt din caramidă, atat intre apartamente cat si intre camere, dispunand de o izolatie termica foarte buna. Dispune de 163 locuri de parcare amenajate la subsol și 6 lifturi moderne cu o capacitate de 6 persoane ThyssenKrupp (model Synergy).Toate apartamentele din Octopus Garden sunt caracterizate de o arhitectura moderna, avand spatii generoase ce beneficiaza de lumina naturala si terase largi. Securitatea asigurata 24/24.
Despre apartament
Apartament cu 2 camere situat la etajul 3/8. Apartamentul este decomandat si are suprafata totala de 79,81mp.
Finisaje si facilitati:
-pereti interiori finisati cu vopsea lavabila;
-parchet laminat de 8 mm (Tarket Germania);
-tamplaria exterioară din profile de PVC Salamander cu bariera termica (5 camere). Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioara batanta;
-tamplaria interioara cu furnir natural (PINUM);
-usa metalica furniruita la intrare, cu incuietoare multipunct (PINUM);
-gresie si faianta Marazzi;
-obiecte sanitare Duravit Germania;
-incalzire centrala, contorizata individual;
-unitate aer conditionat;
-instalatie de interfon.
Mobilat si utilat complet, modern.
Loc de parcare.
Chirie: 450 euro/luna.

Preț închiriere: 450 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!