Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Băneasa - zona Str. Madrigalului
ID: 21545
Amplasare: apartamentul este amplasat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, pe str. Madrigalului, pe malul Lacului Baneasa.
Acces:
-dinspre Sos. Bucuresti-Ploiesti prin str. Constantin Dobrogeanu Gherea si apoi prin str. Garlei;
-dinspre Sos. Straulesti;
-dinspre Bd. Ion Ionescu de la Brad prin str. Brodina si apoi prin str. Garlei.
Imobilul, constructie noua - 2015, este ridicat pe o suprafata de teren de 450mp si are 4 niveluri + terasa(demisol, parter si 2 etaje + terasa) cu o suprafata construita de 400mp. Are in compunere: 2 apartamente cu 3 camere (dispuse la parter si etajul 1) si un duplex dispus la etajul 2 ce are in compunere si terasa de 100mp.
Apartamentul cu 3 camere situat la etajul 1/2 este circular, are suprafata utila de 95mp si are in compunere: living cu bucatarie open, 2 dormitoare, 2 bai, vestibul, hol si un balcon de 6mp.
Amenajari si dotari interioare:
-s-a dorit evidentierea a 2 zone distincte: de zi si de noapte;
-s-a dorit un minim de accesorii si de detalii;
-s-a dorit un stil modern cu elemente de fashion cu un design deosebit;
-materiale folosite: lemn natural, piatra naturala, sticla, suprafete metalice, piele;
-in livingul completat de bucataria open, utilajele de bucatarie sunt incastrate in peretele din lemn natural al mobilierului. Masa pentru dining este corp comun cu blatul de bucatarie si lavoarul. Blatul este din marmura neagra mata iar lavoarul este realizat din marmura alba Calacatta. Peretele opus bucatariei este placat cu aceasi marmura alba Calacatta.
-zona de tranzitie intre spatiul de zi si cel de noapte este realizat cu un perete placat cu o oglinda superclara si peretele opus placat metalic cu o suprafata cuprata gravata;
-baia matrimoniala este placata la nivel de pardoseli si de pereti cu marmura Maron Emperador, iar cada si instalatiile sanitare sunt home made din Onix Honey;
-a 2a baie este placata la nivel de pardoseli si de pereti cu marmura Nero Marquina, iar cada si instalatiile sanitare sunt home made din Onix Honey;
-dormitor: peretele de deasupra patului este placat cu Onix Honey retroluminat. Dressingul este placat metalic cu o suprafata cuprata gravata.
Elementele de mobilier sunt realizate din lemn natural cu suprafete din piele, masuta din living este placata cu marmura alba Calacatta.
Beneficiaza si de o boxa de 9mp la demisol.
Se pot vinde: apartamentele separat sau intregul imobil.
Preturi:
-intregul imobil: 1.100.000 euro;
-fiecare apartament: 360.000 euro.

Preț vînzare: 360.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!