Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Kiseleff - zona Str. Docentilor
ID: 21562
Amplasare: apartamentul este situat in sectorul 1, in exclusivista zona delimitata de Bd. Aviatorilor, Sos. Kiseleff si de Bd. Maresal Prezan, pe str. Docentilor.
Acces:
-direct dinspre Sos. Kiseleff;
-dinspre Bd. Aviatorilor prin str. Ioan Cantacuzino;
-dinspre Bd. Maresal Prezan prin str. Alexandrina.
Vecinatati: 2 parcuri - Kiseleff si Herastrau; Lacul Herastrau; TVR; ambasade si consulate; Manastirea Casin; Arcul de Triumf; restaurante, baruri, cafenele.
Imobilul, o cladire reprezentativa, este construit recent - dupa 2010, avand 7 niveluri (2 subsoluri, parter si 4 etaje). Imobilul dispune de portari, CCTV, video interfon, lifturi Tysen Krupp, hol placat cu marmura si ferestre exterioare cu geamuri duble supradimensionate.
Toate apartamentele au podele moderne, din lemn, cu bai elegante, dotate cu gresie Porcelanosa, ceramica Catalano si robinete Kludi. Toate bucatăriile sunt complet amenajate cu aparate din otel inoxidabil de la Teka (frigider, plite, cuptor in vitro si masini de spalat vase) si blaturi de cuart rafinat.
Fiecare apartament are propriul contor pentru gaz, apă si electricitate, astfel, facturile sunt o reflectare corecta a cheltuielilor unitatii. Imobilul are propriul sistem de incalzire si ventilatie centrala cu VRV Daikin. Toate unitatile locative au doua locuri de parcare subterane si acces la piscina de pe acoperis.
Apartamentul de 5 camere este decomandat, are suprafata totala de 228,45mp si suprafata utila de 221,85mp.
Compartimentare: living(40,6mp), sufragerie(18,9mp), 4 dormitoare(matrimonial - 29mp, 21,2mp, 18,6mp si 15,1mp), 3 bai(8mp, 6,8mp si 5,4mp), grup sanitar cu cabina dus(3,05mp), bucatarie(19,4mp), vestibul + debara(9,9mp), coridor + debara + spalatorie(14,6mp), dressing la dormitorul matrimonial(11,3mp) si logie(6,6mp).
Apartamentul se inchiriaza atat mobilat complet cat si nemobilat.
Chirie: 4.500 euro/luna.

Preț închiriere: 4.500 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!