Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Tineretului - zona Str. Gh. Lupu
ID: 21563
Amplasare: imobilul este amplasat semicentral, in sectorul 4, pe str. Gheorghe Lupu.
Vecinatati imediate: Parcul Tineretului - la 50m si Parcul Carol - la 200m.
Vecinatati: Adesgo, Colegiul National Gheorghe Sincai, Piata Norilor, magazine.
Acces: dinspre Sos. Oltenitei.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 116, 312, 313, 323, 381; tramvaie - 1;
-metrou: intre statiile Eroii Revolutiei si Tineretului.
Imobil/vila absolut nou/a - 2016 avand 3 niveluri (parter, etaj si mansarda) cu o suprafata totala de 445mp. Are trei apartamente a cate 3 camere fiecare, cate unul pe etaj, fiecare avand suprafata totala de 115mp. Apartamentele sunt decomandate si total independente, cu contoare de gaz, de curent si apometre proprii.
Fiecare apartament dispune de doua dormitoare mari, dresinguri, living generos cu bucatarie deschisa, mobilata si utilata la cel mai bun nivel de calitate, doua bai moderne complete, balcoane cu vedere la parc, boxa incapatoare la subsol, loc exclusiv de parcare, videointerfon, cablu, internet-TV, centrala proprie pe gaz, doua zone de aer conditionat si poate fi inchiriat complet mobilat, semimobilat sau nemobilat.
Imobilul se poate inchiria in totalitate, cele 9 camere, 6 holuri, 6 bai complete, 3 bucatarii complete, 2 balcoane inchise, 2 terase cu vedere spre parc si 4 locuri de parcare exclusive, permitandu-i sa se preteze la activitati lucrative, sau, separat, pe apartamentele aflate pe etaje diferite.
In parcul ce se afla la 20 de metri de accesul in imobil,exista, in imediata apropiere(alte cateva zeci de metri), locuri de joaca special amenajate pentru copii, terenuri de sport, piste de biciclete, restaurante cu terase si Lacul Tineretului. Pe timpul iernii, pe dealul natural din parc se amenajeaza o partie de schi si altele de sanius.
Chirie: 950 euro/luna (fiecare apartament).
Chirie: 2.850 euro/luna (intreaga vila).

Preț închiriere: 950 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!