Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Căldăraru-str.Nucilor
ID: 21574
Amplasare: terenul este amplasat in partea de Est a orasului Bucuresti, in comuna Cernica - satul Caldararu, pe strada Nucilor, pe malul Lacului Cernica.
Acces:
-dinspre Bucuresti prin Sos. Pantelimon, orasul Pantelimon apoi pe DJ 301/Cernica, Caldararu-Sos. Independentei, la dreapta pe str. Nucilor;
-din orice parte a Bucurestilor prin Soseaua de Centura si apoi prin DJ 301/Cernica, Caldararu-Sos. Independentei, la dreapta pe str. Nucilor.
Distante pana in centrul orasului Bucuresti:
-21km - prin Cernica, DJ 301, oras Pantelimon, Sos. Pantelimon;
-21km - prin Cernica, DJ 301, autostrada A2, Bd. Theodor Pallady;
-21km - prin Cernica, DJ 301, autostrada A2, Soseaua de Centura, Splaiul Unirii
Distanta pana la aeroportul Henri Coanda/Otopeni este de 29km, prin Cernica, DJ 301, Soseaua de Centura, DN 1.
Vecinatati: Lacul Cernica; manastirea Cernica si bisericile Sf. Nicolae si Sf. Lazar; padurea Cernica; autostrada A2 - a Soarelui la care accesul se face printr-un nod rutier; DN 3, veche legatura cu litoralul.
Teren intravilan curti-constructii cu suprafata de 1.300mp cu deschideri la strada asfaltata(Nucilor) si la Lacul Cernica. Terenul beneficiaza de utilitatile zonei: energie electrica, apa, canalizare.
Poate fi lotizat in 2 loturi, 900mp si 400mp, lotul de 400mp direct pe malul lacului, lotul de 900mp, cu acces la strada si aflat pe o panta usoara care ofera o perspectiva deosebita spre lac. Exista 2 porti de acces, cate una pentru fiecare lot.
Terenul este relativ v.a.v. de Apa Nova, obiectiv pazit 24/7, ceea ce ii asigura implicit si lui o securitate deosebita.
Terenul are cadastru si este intabulat.
Pret: 150 euro/mp.

Preț/mp: 150 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!