Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Buzău - cartier - - zona Râmnicu Sărat-Podgoria
ID: 21623
Amplasare: ferma este situata in zona de Est a tarii, in partea de Nord a judetului Buzau, in imediata vecinatate a orasului Ramnicu Sarat, in localitatea Podgoria.
Acces: direct din DN 2 / E 85, la cca 100m de la iesirea din Ramnicu Sarat mergand spre Focsani.
Societate agricola de vanzare formata din: 825.000mp de teren proprietate personala, cu intreaga suprafata imprejmuita (gard de 5.400m, fundatie beton si plasa sarma), din care 650.000mp plantatie de ciresi sistem intensiv si super intensiv pe portaltoi G5, G6, MaxMa si Colt.
In prezent sunt plantati circa 57.000 ciresi cu recolta din data de 20-25 mai pana la data de 5-10 iulie, 6.500 meri, 300 pruni, 300 caisi toti cu sistem de irigatie prin picurare si sprinklere comandate de la centrala.
Intreaga suprafata a societatii agricole este acoperita cu sistem antigrindina si aproximativ 130.000mp inclusiv cu sistem antiploaie.
Exista un lac artificial pentru acumularea apei, intreaga suprafața de 3 ha cu capacitate 80.000m3 fiind impermeabilizata(strat geotermic). Societatea este dotata cu 2.000mp camere frigorifice si o sala de prelucrare cu tehnologie de ultima generatie, cu sistem de ozonizare pentru conservare si atmosfera controlata. Sala de prelucrare este formata dintr-un sistem Hidrocooling pentru racirea initiala si 3 instalatii de prelucrare computerizate formate din 4 linii de calibrare a culoarii si marimii produse de Unitec - lider in domeniul masinilor automatizate
Un parc auto format din 3 tractoare New Holland si 1 Fendt, doua pompe de tratamente KwH Martignani electrostatice o freza Alpego, 3 trituratoare Nobili, o mașina de imprastiat gunoi Annovi, o mașina de imprastiat ingrasamant Sulky, o remorca Lockmann, un motostivuitor pentru tractor Nobili, o cupa pentru tractor, un disc, un brazdar de plug, o pompa pentru erbicidare Favero, o lama hidraulica plus doua motostivuitoare electrice etc.
Transformator de 250 Kwh, proprietate, internet wireless in întreaga societate cu supraveghere video cu circuit închis si perimetru iluminat. O parte din livada de pomi fructiferi este dotata inclusiv cu bariere cu raze infrarosii.
Cabina paznic, o casa de vacanta cu vedere la lac cu suprafata de aproximativ 250mp aproape terminata, 2 cladiri de 250mp pentru utilaje, o cladire care este folosita pentru dedurizarea apei in valoare de 200.000 euro.
Portofoliu de clienti din Germania, Italia, Rusia, Olanda si Romania cu legaturi in China si tarile arabe.
Posesorii unei marci inregistrate si se pregateste inca o inregistrare. Calculand un pret mediu de 2,5 euro/kg, in 5-6 ani investitia va fi amortizata fara a calcula restul terenurilor.
In afara suprafetei de 650.000mp de plantatie de ciresi, societatea este formata din suprafata de 30.000mp plantatie de mere, 70.000mp teren intravilan (cu deschidere de 250ml la Drumul European cu 4 benzi DN2E85 care leaga Bucuresti de Republica Moldova, Ucraina, Rusia), aprobari deja obtinute. 30.000mp lac, 5.000mp plantatie de prune, 15.000mp teren arabil si 25.000mp drumuri interne.
Toate actele sunt in regula si sunt actualizate, exista un specialist agronom italian permanent in societate.
Ferma se afla amplasata într-o zona agricola cu traditie in plantatii de ciresi, considerata ca zona medie, conform categorisirii de catre MAAP.
Investitia s-au bazat in mare parte pe resurse proprii, creditare si o mica parte prin credite Sapard.
Investitia a constat în :
-defrisare si pregatire teren;
-plantare pomi: soiuri printre cele mai productive si gustoase de fructe;
-lucrari dupa plantarea pomilor;
-lucrarile solului, taiat, stropit, protejarea impotriva daunatorilor;
-lucrari de sustinere pomi;
-instalarea spalierilor pretensionati de beton (un tip de spalier ce nu se gaseste in Romania).
Pret: 9.200.000 euro + TVA.

Preț vînzare: 9.200.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!