Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Sat Dumitrana,str.Duzilor
ID: 21678
Amplasare: vila este situata in partea de Sud a judetului Ilfov, in satul Dumitrana, cu numar stradal pe str. Duzilor(artera principala) si acces pe alee privata.
Acces si distante: satul Dumitrana este o localitate componenta a orasului Magurele. Dinspre Bucuresti(Calea 13 Septembrie - Sos. Antiaeriana - Sos. Bucuresti-Magurele) prin Magurele(str. Atomistilor, str. Milcov, str. Calugareni) si la intrare in Dumitrana, pe partea stanga, imediat dupa str. Tigaretei. Distanta Bucuresti(centru) - Dumitrana: 17km.
Vila, constructie relativ recenta - 2013, este parte a unui ansamblu de vile insiruite deservite de o alee privata de acces dinspre str. Duzilor, alee prevazuta cu bariera. Desi este parte a unui ansamblu, prin marime si pozitionare pare separata si este individuala.
Vila este ridicata pe o suprafata de teren de 888mp, are 3 niveluri(parter, etaj si mansarda),o suprafata totala de 170mp. Fundatia si structura de rezistenta din beton armat, peretii de umplutura interiori/exteriori din caramida porotherm iar acoperisul cu tigla metalica.
Are in compunere: living, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane.
In plus, separat fata de vila, un corp de garaj pentru 4 masini cu fundatie si structura de beton armat si pereti de umplutura din caramida.
Exista posibilitatea extinderii lui, supraetajarii.
Amenajari si dotari moderne inclusiv centrala proprie pe gaze.
Utilitati: apa cu put de adancime si hidrofor, energie electrica, gaze, fosa septica.
Curtea libera, cca 700mp, amenajata atat ca gradina cu flori, arbori, pomi fructiferi si loc de joaca.
Porti automate si supraveghere video.
Foarte putin locuita.
Vila are cadastru si este intabulata.
Alaturi, alipita de aceasta proprietate, acelasi proprietar are spre vanzare o alta vila, mai mica(supraf. teren = 210mp; supraf. constr. 104mp; parter + etaj; living + 2 dormitoare; 2 locuri de parcare in curte; pret = 70.000; apare conturat cu galben pe Amplasare 3), care impreuna cu aceasta proprietate ar putea constitui un miniansamblu pentr o familie: in vila mica - parintii, in vila mare copii si nepotii).
Pret: 100.000 euro.

Preț vînzare: 100.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!