Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Aviației - zona Str. Smaranda Brăescu
ID: 21703
Vanzare apartament 3 camere elegant, Aviatiei-zona Cofetaria Maria, pret negociabil, comision zero.
Amplasament: apartamentul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, in cartierul Aviatiei, pe strada Smaranda Braescu, relativ in spatele Cofetariei Maria.
Acces:
-dinspre Soseaua Pipera/metrou;
-dinspre str. General Stefan Burileanu;
-dinspre str. Nicolae Caramfil prin str. Borsa.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 112, 301; tramvai - 5;
-metrou: statia "Aurel Vlaicu".
Vecinatati:
-piata "Aviatiei";
-hotelurile "Erbasu", "Phoenicia" si "Crystal Palace";
-scoala, gradinita;
-Parcul Herastrau.
Apartamentul are 3 camere, este decomandat si foarte bine impartit, luminos, cu o suprafata utila de 68,54mp (plus balcon inchis 6 mp si 6mp pivnita cu acces din balcon, total 80mp). Este situat intr-un bloc din 1986, la parter, cu mentiunea ca este un parter foarte inalt, cu circa 1m mai sus de nivelul strazii. Are in compunere: living(22mp), 2 dormitoare, bucatarie deschisa spre vestibul, baie, grup sanitar, hol si balcon inchis
Amenajari moderne(renovat in urma cu 2 ani cand au fost schimbate instalatiile sanitare si electrice, a fost executata scurgere separata pentru a evita refularea canalizarii): au fost montate calorifere noi, in camere pardoseli placate cu parchet laminat model Castelano, iar in dormitor este parchet din lemn masiv; pardoseli si pereti placati cu gresie si faianta in bucatarie, baie, grup sanitar si balcon; tamplarie termopan Rehau la camere si tamplarie de aluminiu la balcon, toate camerele inclusiv balconul sunt prevazute cu feronerie fier forjat; debaraua are usi culisante cu oglinzi, usile de interior au geamuri sablate, usa de intrare este metalica din import.
Vederea este stradala cu orientare est-vest si pentru ca e foarte bine pozitionat, apartamentul poate fi utilizat atat ca si locuinta cat si cabinet medical, birou avocatial, notariat sau pentru inchiriere pentru tinerii corporatisti din Pipera care au copil mic etc. Langa scara 1, este amenajat un parculet.
Blocul este foarte bine realizat pentru ca in 1986 a fost destinat unui grup din conducerea Aeroportului Otopeni, in prezent este reabilitat termic, hidroizolat in subsol, iar apartamentul este foarte calduros. Scara este curata, vecini de foarte buna conditie. Gradinile au vegetatie matura pe ambele laturi ale apartamentului, nu necesita aer conditionat vara.
Apartamentul are cadastru si este intabulat.
Pret: 113.900 euro.

Preț vînzare: 113.900 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!