Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Predeal - cartier - - zona Bd. Libertatii
ID: 21720
Amplasare: vila se afla in judetul Brasov, pe Valea Prahovei, in statiunea turistica Predeal, in zona Cioplea, pe Bd. Libertatii.
Pensiunea este o vila construita in prioada interbelica, recent renovata, situata in cea mai frumoasa zona a statiunii, fosta vila de protocol P.C.R. Vila are un stil arhitectural deosebit, ambient placut, confort de 3 stele si situare intr-o zona foarte accesibila si foarte linistita.
Vila este amplasata pe un teren cu o suprafata totala de 1.000mp si cu o deschidere stradala generoasa la Bd. Libertatii, deschidere ce asigura pensiunii o buna vizibilitate. Vila este ridicata pe 4 niveluri (demisol, parter, etaj si mansarda) si are o structura cu fundatii, stalpi de rezistenta si plafoane de beton armat, umpluturi de caramida si un acoperis cu invelitoare de tigla. Mansarda are o structura usoara de lemn. Intregul exterior al vilei este termoizolat perfect. In 1985 vila a fost reabilitata (consolidata, reamenajata si finisata) iar in 2008 a suferit o renovare totala (inlocuirea tuturor instalatiilor - electrice/sanitare/gaze, amenajarile si dotarile facandu-se cu materiale de cea mai buna calitate si la sandarde moderne) precum si o extindere a suprafetei construite initiale (425mp) cu toate aprobarile de rigoare. Suprafata total construita este de 618mp, suprafata acoperita la sol/amprenta este de 230mp.
Compartimentare:
-demisol(242mp): cu acces din spre strada, coborand 5 trepte iar dinspre curte este la nivelul terenului, si este compus din urmatoarele: intrare principala cu acces catre restaurant(capacitatea de 40 persoane) si catre zona receptiei, hol receptie cu semineu, birou directiune, locuinta proprietar din 2 camere si o baie, bucataria restaurantului cu acces dinspre parcarea aflata in curte, camera centralelor, vestiar angajati, grup sanitar client; suprafete: receptie(16mp), sala de mese/restaurant(81,5mp), hol receptie(6,5mp), 3 camere(17mp, 15mp si 10mp), bucatarie(20mp), 2 bai(4,2mp si 3,8mp), grup sanitar(2mp), hol(7,5mp), hol(9,3mp), centrala termica(7,5mp), grupuri sanitare restaurant(7,5mp) si 2 case ale scarilor;
-parter(147,5mp): are acces separat in caz de nevoie, si este compus din: salon pentru fumatori, sala multi functionala deservita de o mica bucatarie, si doua dormitoare fiecare cu baia proprie; suprafete: living(40mp); 3 camere(20,3mp, 16mp si 15mp), 2 bai(6,1mp si 4,9mp), bucatarie(9,4mp), hol(3,5mp), balcon(3,6mp) si casa scarii(4,7mp);
-etaj(132,15mp): este compus din apartament 2 camere si baie, o camera de pentru 3 persoane cu baie, si o camera pentru 2 persoane cu baie si balcon, de pe palier o marchiza cu o priveliste catre padure, si un oficiu; suprafete: 4 camere(20mp, 17mp, 16mp si 11mp), 2 bai(5,6mp si 5,2mp), oficiu(5,9mp), hol(8,3mp), balcon(3mp) si casa scarii;
-mansarda(97,85mp): este compusa din :2 camere a cate doua persoane fiecare cu baie proprie; suprafete: 2 camere( x 14,44mp fiecare), 2 bai(10,14mp si 9,23mp), 2 holuri(9,23mp si 4mp), balcon(4,5mp) si casa scarii.
Amenajari/dotari: pardoseli din parchet de stejar in dormitoare; pardoseli cu gresie in bai/bucatarii/grupuri sanitare precum si in restaurant si holul receptiei; tamplaria noua din pvc culoarea mahon cu geam termopan; curent electric trifazic; incalzire centrala cu gaz metan (centrala termica si boiler pentru apa calda) special conceputa pt. unitati de cazare hoteliera.
Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, parcare(7 locuri), gradina/curte, acces la bucatarie, gratar/barbeque, sala de mese, semineu, sala de conferinte.
Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.
Bucataria: este complet utilata cu tata aparatura: aragaz, cuptor micro-waves, masa de lucru, chiuvete.
Capacitate: 18 locuri in 7 camere.
Grad de clasificare hoteliera: obtinute toate avizele pentru obtinerea clasificarii cu 3 stele.
Vila/pensiunea se vinde complet dotata si mobilata.
Pret: 425.000 euro.

Preț vînzare: 425.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!