Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Vitan - zona Bd. Energeticienilor
ID: 21897
Amplasare: imobilul este situat in partea de Sud-Vest a orasului, in sectorul 3, pe bulevardul Energeticienilor, in planul 2 fata de bulevard.
Inconjurat de Liceul bilingv Decebal, de Liceul Tehnologic Elie Radu si in vecinatatea unei platforme industriale ce cuprinde C.E.T. Sud, Energoreparatii, ABB Energo, Utilaj Transport si altele.
Acces:
-dinspre Calea Vitan/Auchan/Piata Bobocica;
-dinspre Bd. Camil Ressu prin Bd. Fizicienilor.
Accesul dinspre bulevardul Energeticienilor se face pe aleea din dreapta Universitatii Gh. Cristea si apoi prima alee la stanga.
Mijloace de transport: autobuze - 102, 123(capat de linie) si 135(capat de linie).
Legaturi cu orasul: facila si rapida, atat prin reteaua de transport in comun, cat si auto (prin Splaiul Unirii - legatură directa cu centrul, precum si cu Soseaua de centura spre Catelu/Glina si spre Autostrada A2 Bucuresti-Constanta).
Imobil de birouri cu 5 niveluri (parter si 4 etaje) care are in compunere cate 15 camere, fiecare a cate 15mp, pe etaj, deci un total de 75 camere identice.
Imobilul a fost initial camin de nefamilisti/elevi.
Stare de conservare:
-structural, buna, fara probleme;
-necesita reabilitare totala: refacere retele apa/canalizare/energie electrica, reparatii si zugraveli interioare, refacere si zugraveli exterioare, placari pardoseli spatii comune si camere, instalare instalatii sanitare (vase wc, chiuvete) si electrice (contoare, aplice, intrerupatoare, prize), instalare tocarie interioara (cea exterioara este cu termopan);
-in imobil exista racordarile la retelele de utilitati (apa, canalizare, energie electrica) mai putin racordul la reteaua de gaze aflat la maximum 25m distanta.
Poate fi folosit ulterior ca imobil cu destinatia de birouri.
Se accepta subinchirierea ulterioara de catre chirias (cel care va efectua reabilitarea imobilului), in propriul folos, a spatiilor create.
Categoric, nu se vinde!
Chirie: 3.500 euro/luna +TVA.

Preț închiriere: 3.500 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!