Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Bd. Expozitiei
ID: 21951
Amplasare: imobilul este situat in partea de Nord a Sectorului 1, pe Bd. Expozitiei la intersectia cu str. Aviator Traian Vasile.
Acces:
-dinspre Piata Presei, Piata Montreal;
-dinspre Bd. Ion Mihalache prin str. Aviator Popisteanu.
Imobil de birouri modern, construit dupa 2010, avand 6 niveluri (subsol/garaj, parte si 4 etaje). Imobilul are pe tot parterul un spatiu comercial unde este un supermarket Mega Image, iar jumatate din etajul 1 este ocupat tot de Mega Image.
Restul imobilului este compus din birouri cu intrari separate pe fiecare nivel, ce se pot partitiona sau separa dupa dorinta chiriasilor. Spatiile au in componenta grupuri sanitare, camera server, minibucatarie si spatii pentru depozitare (arhiva). Grupurile sanitare, mini-bucatariile, si balcoanele sunt placate cu gresie, iar birourile cu mocheta.
Cladirea dispune de un sistem de climatizare compus din chiller marca Rhoss, centrala termica model Viadrus G300 si ventiloconvectoare cu reglaj individual marca Rhoss. La subsolul cladirii exista o parcare dotata cu sisteme de evacuare noxe si control acces.
Structura de rezistenta a cladirii este formata din cadre din beton armat. Fatadele nord si est sunt placate cu aluminiu compozit, iar cele din sud si vest cu tencuiala decorativa. Cladirea are un sistem de izolatie termica realizat din polistiren expandat si vata minerala.
Spatiile dispun de lumina naturala prin ferestre cu tocarie din aluminiu cu geamuri termopan si un perete cortina, dimensionate si dispuse astfel incat gradul de luminozitate sa fie maxim.
Cladirea are in dotare si un ascensor Kone (Suedia) pentru 6 persoane, cu statii de la subsol pana la ultimul nivel. Alimentarea cu energie electrica se face printr-un post de transformare propriu de 400 kw. Imobilul are prevazut un sistem control acces cu cartela, sistem de monitorizare video si de alarmare la incendiu.
Spatii disponibile pentru inchiriere:
-etaj 1: suprafata totala 218mp, suprafata utila 200mp, open space.
-etaj 2: suprafata totala 205mp, suprafata utila 187mp, open space; sau, suprafata totala 325mp, suprafata utila 295,5mp, open space.
Pentru parcare sunt disponibile 10 locuri la subsolul imobilului si 2 locuri in exterior.
Chirii birouri:
-12 euro/mp + TVA.
-administrarea este asigurata prin contract separat la un pret de 3,25 euro/mp + TVA.
Chirii locuri de parcare:
cele subterane/garaj 100 euro/loc + TVA, cele exterioare/supraterane cu 70 euro/loc + TVA.

Preț/mp: 12 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!