Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Băneasa - zona Str. Jandarmeriei
ID: 21990
Amplasare: apartamentul este parte a Ansamblului rezidential The Ivy, situat in nordul sectorului 1, pe str. Jandarmeriei, la mica distanta de intersectia cu DN 1.
Vecinatati: v.a.v. de Padurea Baneasa si de Ansamblul rezidential Stejarii; Institutul national de meteorologie; Baneasa Shopping Center.
Apartament cu 2 camere situat la parterul unui bloc nou (darea in folosinta - iulie 2022!) cu 7 niveluri (subsol, parter si 5 etaje). Apartamentul are suprafata totala/utila de 58,1mp si este semidecomandat.
Compartimentare: living cu dining(23,5mp), bucatarie deschisa(6,6mp), dormitor(18,1mp), baie(6mp) si hol(3,9mp). La acestea se adauga o gradina privata/parte din proprietate de 30,1mp, ducand astfel suprafata totala la 88,2mp.
Finisaje si dotari de calitate ridicata: ceramica Marazzi, parchet stratificat Parki, incalzire prin pardoseala cu contorizare individuala si posibilitatea de control al incalzirii pe zone, prize Vimar, usi interior/exterior Porte, tamplarie aluminiu Reynaers Aluminium cu sticla tripan, pardoseala flotanta cu scurgere proprie pe terasa, racord direct pentru sistem de irigatie, iluminat si priza pe terasa, videointerfon, traseu evacuare condens aer conditionat, etc.
Apartamentul ofera o senzatie de spatialitate si confort datorita suprafetelor vitrate mari si a inaltimii camerelor (2,73 m).
Complexul dispune de un parc interior securizat si exclusiv pentru rezidentii complexului, amenajat cu loc de joaca pentru copii si spatii de relaxare.
Complexul rezidential dispune de rezervoare de rezerva pentru alimentarea cu apa in caz de avarie si grup electrogen de interventie cu pornire automata pentru asigurarea functionarii instalatiilor vitale (iluminatul de siguranta, instalatia de stingere a incendiilor, de desfumare, a pompelor, a adaposturilor ala si a usii de la garaj), instalatie de detectare, semnalizare si alarmare in caz de incendiu, zone comune pentru parcarea bicicletelor la exterior.
Apartamentul nu include loc de parcare in garajul interior al cladirii, se pot achizitiona locuri de parcare interioara direct de la dezvoltator.
Pret: 158.000 euro.

Preț vînzare: 158.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!