Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Ferentari - zona Intr. Chefalului
ID: 22010
Amplasare: apartamentul este situat in ansamblul Laguna Residence. Situat in zona Floreasca, pe malul de nord al lacului Tei, ansamblul Laguna Residence iti permite accesul facil catre multiple puncte de interes: zona de birouri, centre comerciale, cluburi, restaurante si terase de pe malurile lacurilor Floreasca si Herastrau. La cateva minute de mers gasiti statii RATB si Metrorex. Ansamblul Laguna Residence este situat pe malul Lacului Tei, pe Intrarea Chefalului. Accesul se face din Bulevardul Barbu Vacarescu, artera ce face legatura atat cu Soseaua Bucuresti-Ploiesti, cat si cu centrul orasului. Laguna Residence se afla intr-o zona cu acces facil catre multiple puncte de interes: zona de birouri, centre comerciale, parcuri, restaurante si terase, statii RATB si Metrorex.
Distante: 400 m pana la statie RATB; 900 m pana la statie Metrorex Aurel Vlaicu sau Pipera; 900 m pana Promenada Mall; 1 km pana la Parcul Verdi; 2 km pana la zona de terase si restaurante din Floreasca-Dorobanti; 2,5 km pana la Parcul Herastrau; 5 km pana la Baneasa Shopping City.
Apartament cu 2 camere si terasa cu vedere spre Lacul Tei situat la etajul 3 al unui imobil cu 9 niveluri (subsol, parter si 7 etaje) care beneficiaza de paza, parcare pentru vizitatori, gradina pe malul lacului, loc de joaca ptr copii, spatii de agreement, piscina exterioara, parter comercial, locuri de parcare in subteran.
Apartamentul este decomandat, are suprafata totala de 84,76mp si suprafata utila de 68,9mp.
Compartimentare: living(20,6mp) cu bucatarie open(5,2mp), dormitor(14,07mp), baie(5,3mp), dressing(5,2mp), vestibul(8,46mp), sas(1,67mp) si balcon(13,8mp).
Apartamentul este complet mobilat si utilat, iar mobilierul este executat pe comanda.
Incalzirea se face cu o centrala termica Vaillant cu termostat programabil si răcirea cu dublu split Hyundai.
Masina de spalat rufe este Indesit, cu uscator. Bucataria este utilata cu frigider incorporat, masina spalat vase, hota, plita pe gaz si cuptor electric Whirlpool.
Impreuna cu apartamentul se închiriază si un loc de parcare in subteran, aproape de lift.
Contract pe minimum 2 ani.
Chirie: 795 euro +TVA

Preț închiriere: 795 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!