Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centrul Civic - zona Bd. Libertății
ID: 22015
Amplasare: ultracentral, pe Bd. Libertatii, v.a.v. de Parlament si de Parcul Izvor. Apartamentul are o pozitie foarte buna, fiind la 3 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Izvor si 10 minute de mers pe jos pana in Centrul Vechi. Zona este linistita si foarte sigura, fiind foarte bine pazita, atat pentru ca se afla langa Palatul Parlamentului, dar si pentru ca pe Bulevardul Libertatii isi au sediul numeroase institutii ale statului si banci. Sediul central al Politiei Locale din Bucuresti este la 200 de metri de bloc.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 123, 136, 385;
-metrou: statia Izvor.
Apartament de 2 camere, 62 mp utili reali, etaj 1/8 al unui bloc din 1990. Apartamentul este orientat catre strada, toate geamurile si balconul au vedere catre Parcul Izvor si Palatul Parlamentului.
Apartamentul a fost renovat, mobilat si utilat in perioada august – octombrie 2013. Toate piesele de mobilier si electrocasnicele din apartament sunt noi. Holurile, bucataria si baia sunt placate cu gresie iar livingul si dormitorul cu parchet. Baia este doatata cu cada si geam mare pentru aerisire. Exista spatii pentru depozitat – o debara pe holul de intrare si doua dressing-uri cu oglinda de la nivelul solului pana in tavan, pe hol si in dormitor. Toate geamurile sunt de tip termopan. In living si dormitor sunt instalate aparate de aer conditionat. Exista cate un televizor in living si dormitor, cel din living are diagonala 106cm, cel din dormitor are o diagonala medie. Exista internet wireless si cablu TV.
Apartamentul mai este utilat cu masina de la spalat vase, masina de spalat rufe, frigider, cuptor cu microunde incorporat, plita gaz, hota cu burlan si evacuare.
Suprafete camere: 24mp living, 16 mp dormitor, 8 mp bucataria.
Exclusiv clienti persoane fizice sau firme care sunt interesate de un apartament de serviciu cu destinatie de locuinta. Viitorii chiriasi nu trebuie sa detina animale de companie de niciun fel.
Chirie: 600 euro/luna.

Preț închiriere: 600 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!