Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Doamnei
ID: 22017
Amplasare: garsoniera este situata ultracentral, pe str. Doamnei la intersectia cu str. Academiei, la cca 100m de 2 artwrw majore ale orasului - Calea Victoriei si Bd. Regina Elisabeta.
Vecinatati: intregul Centru Vechi/Istoric, v.a.b. de sediul central al Bancii Nationale, v.a.v. de Hotelul Marmorosch, Universitatea Bucure;ti, Facultatea de Arhitectura, Teatrul National, Muzeul National, Muzeul Municipiului Bucuresti, spitalul Coltea, la cca 700m de Piata Sf. Gheorghe/Km. 0, Sediul central CEC, la cca 1km de Parcul Cismigiu; o mulieme de alte obiective - teatre, cinematografe, restaurante, baruri, biserici/manastiri istorice, etc.
Exista o multitudine de mijloace de transport public supraterane (autobuze, troleibuze) si subterane (metrou) catre orice punct al orasului.
Garoniera este situata intr-un imobil emblematic al orasului, blocul Adriatica Trieste (unul dintre cele 3 blocuri interbelice ale fostei Societati de Asigurari Adriatica), facand parte din Lista Imobilelor de Patrimoniu. Imobilul, se afla la intersectia strazii Doamnei cu strada Academiei. Ridicat pe locul fostului Cinema Lux, blocul-turn Adriatica, numit asa după reclama la celebra companie de asigurari din epoca de pe cladire (disparuta in 1948), avea functiune mixta, birouri + apartamente. Considerat un vârf al modernismului bucurestean, se poate spune ca ar fi fost printre primele imobile stil corporatist.
Garsoniera este situata la etajul 9/10 + mansarda. Este refectarea destinatiei originale a cuvantului garsoniera: o camera cu baie/dus, pentru un tanar/garcon, care nu gateste si mananca in oras, deci fara bucatarie. Are suprafata totala de 20,5mp.
Compartimentare: camera (15,1mp), baie (cu cadita si boiler, 3,14mp), vestibul (1,69mp) si debara (0,57mp). Vederea exterioara deosebita este spre Banca Nationala si Centrul Vechi/Istoric.
Amenajari: parchet, gresie, faianta. Necesita renovare.
Imobilul este incadrat in grupa 1 de risc seismic dar este prevazut spre consolidare prin Programul national de consolidare a cladirilor cu risc seismic ridicat (PNCCRS)(locatarii cladirilor consolidate si autoritatile locale nu vor fi nevoiti sa restituie banii catre Ministerul Dezvoltarii).
Ideala ca investitie cu destinatia inchiriere sau functionare ca biroi/cabinet.
Pret: 42.500 euro

Preț vînzare: 42.500 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!